Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vieenete

Kobieta z kobiecymi krągłymi kształtami czy kobieta płaska?

Polecane posty

Gość vieenete

Pytanie za 100 pkt. Jakie kobiety bardziej trafiają w gust mężczyzn? Te o normalnych ładnych kształtach, czy te płaskie z naprawdę minimalnym zarysem piersi i pupy?

Gość tararararara
debilne pytanie.... to tak jakby zapytac facetow czy wola kobiete kragla czy podobna z figury do faceta...wiadomo ze wola kragly tylek i wieksze piersi bo plaska klate to maja u siebie

Gość krókowłosi blondyni
lubią chude, a bruneci bez wzgledu na długośc włosów, wolą okrągłe. Naukowcy nie są zgodni co do rudych - ogólnie uważa się, ze przejmują gust nie-rudego rodzica.

Gość dla każdego, co innego
kobieto, ty jesteś jakas niedojebana dzisiaj. każda zmora znajdzie swego amatora. to ci powinno wystarczyc :P

Gość vieenete
Właśnie, że pytanie nie jest debilne. Nie do końca. Zostałam ostatnio rozczarowana. Przez 3 przyjaciół. Płci męskiej. Kuzyn przy swojej żonie z większą nadwagą zawsze namiętnie upiera się, że mężczyźni wolą kobiety o naturalnych kobiecych kształtach. Jego brat równie namiętnie go popiera. Przyjaciel też nie wyróżnia się odmiennym zdaniem. Natomiast doskonale widziałam jak cała trójka cholernie śliniła się na widok zupełnie płaskiej (naprawdę), pozbawionej piersi i pupy farbowanej blondynki z krzywą grzywką. Podłamało mnie to zupełnie. Przestałam wierzyć w prawdziwych mężczyzn.

Gość do autorki.. .. ..
tego rodzaju pytania zadają mało atrakcyjne, o niskiej samoocenie kobiety. współczuję.

Gość vieenete
To naprawdę wspaniałe, że po przeczytaniu paru zdań potrafisz opisać moją osobowość, a nawet wygląd. Gratuluję.

Gość tararararara
co jak co ale kobieta powinna miec piersi a tylek to juz zalezy chyb aod gustu. wiem jak wygladalalam przed operacja piersi i jakie mialam powodzenie a wiem jakie mam teraz po powiekszeniu i bede zachwalac tych pieprzonych rzeznikow ktorzy mnie okaleczyli bo dzieki nim czuje sie wreszcie w 100% kobieco i atrakcyjnie. mow co chcesz ale nie wuierze ze facici wola żebra od biustu

Gość tararararara
ech za szybko pisalam, mialo byc "nie uwierze ze faceci wola zebra od biustu"

Gość vieenete
Ja również całe życie żyłam w takim przekonaniu. Ale dlaczego 100 % mądry, przystojny, inteligentny mężczyzna wyraźnie gustuje w sztucznej i przerażająca chudej kobiecie, która nie ma nic ciekawego do powiedzenia na w miarę inteligentne tematy. Zrozumiałabym, gdyby to upodobanie miało charakter seksualny. Ale brak piersi i ręce przypominające patyki chyba nie jest seksi.

Gość tararararara
ale facetow kreci latwy seks a ona wygladala z tego co piszesz na latwa wiec ich pałeczka obrala cel...oni to maja zakodowane

Gość vieenete
Ech. No tak... Nie ważne, że potwór... Ważne, że ma otwór. Powiedzenie prostackie, ale jakie prawdziwe...

Gość kanapka z sałatą
boże, jaka debilka :/