Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vipka

JAKIE ZNACIE SPOSOBY NA ZACHĘCANIE LUDZI DO ZAKUPU DANEGO PRZEDMIOTU?

Polecane posty

Gość vipka

witam, chodzi mi o to czy są może jakieś strony na których są podane np. odpowiednie zwroty, formy zachęty i przyciąganie klientów do stoiska z wykorzystaniem zdolności aktorskich. Czy moze podpowiecie mi co nieco?? Jak w ogole zwrócić uwagę klienta aby podszedł do mojego stoiska i jak sie zachowywac, co mówić...

Gość vipka
ktoś zna jakieś sposoby?

najlepszy sposob to taki ze mimo iz jest to jakies badziewie to klient ma byc przekonany ze strasznie sie mu to przyda :)

Gość vipka
no tak własnie o to chodzi zeby jakos to wmówic klientowi, Zastanawiam sie jakich zwrotów mozna by tu użyc? np mówienie na siłe ze rewelacyjnie wygląda w tej rzeczy ktorą mu wciskam itd? a jak przyciągnąc klienta do stoiska? mówić poprostu "zapraszam do prezentacji produktów" ? jakoś tak dziwnie..

nie w tym rzecz polega,żeby przyciągnac czyjąś uwagę trzeba mieć pomysł prezentacji... jezeli sprzedajesz cos" musisz wiedziec dokladnie wszystko o tym produkcie i jak go najlepiej zaprezentowac,wszystkie jego zalety ukrywając wszelkie wady widoczne na pierwszy rzut oka :)

Gość vipka
dzięki daroo jutro jest mój sądny dzień zobaczymy jak to pojdzie