Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurrarra

Buty-Warto?

Polecane posty

Gość Kurrarra
Up podbijam

Gość Są różne gusta...
Moim zdaniem wyglądają na mocno niewygodne a wstążka to przesada na tego rodzaju butach. JEżeli jednak tobie się podobają i czujesz się w takich dobrze, to zadaj sobie jedno pytanie: Czy mnie na to stać bez konsekwencji? Jeżeli tak, to kupuj. Ja lubię zakupy, poprawiają mi nastrój :)

Gość NianiaNiunia
Ja kiedys takie kupilam w sklepie i nie moglam w nich chodzic - byly tak wysokie, ze nie moglam wyprostowac nog w kolanach. Oddalam do sklepu. Ale to zalezy tylko od ciebie, moze juz w takich chodzilas i wiesz, ze nie bedzie problemu.

Gość chryste porazka
nosic podrobki louboutin :O zenada, wiocha i ogolnie dno :O

Gość Kurrarra
A nosisz oryginaly czy chinskie podroby przemycone pod nazwa louboutin;> Pełno takich na allegro i ida za niezla kase. Tak wysokie buty to kwestia przyzwyczajenia, mam juz jedne i cwiczyłam chodzac tylko w domu, dopiero pozniej wymarsz poza dom. Po paru dniach od razu inaczej sie chodzi, az nie mozna uwierzyc ze kiedys sprawialo to problem:) wiec nie od wysokosci uzalezniam zakup

Gość Kurrarra
up

Gość Kurrarra
up!!!!

jeśli przekroczą 120zł, to bym odradzała, po pierwsze to nie jest skóra, po drugie nie warto kupować butów i to do tego takich (które muszą być wygodne, żeby się w nim dobrze chodziło). Na pewno znajdziesz coś podobnego w sklepie - będziesz mogła je przymierzyć, zobaczyć, jak się chodzi i jak leżą :) osobiście nie kupuję butów na allegro, chyba, że są to np. buty bata, deichman, czy podobne, które są w sklepach i które mogę przymierzyć :)

Gość hijdkdjhuf
pewnie sama je sprzedajesz- niezly chwyt marketingowy haha