Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski miro

Jakie znaki kobieta wysyła facetowi. Czyli gesty kontrolowane i nie.

Polecane posty

Gość ciekawski miro

Dziewczyny opowiadajcie .

Gość loolka1111
śmierdzę feromonami

Gość ciekawski miro
Serio pytam :)

Gość loolka1111
serio odpowiadam

Gość Władczyni ciemności
Ja owijam przeważnie nogi dookoła nogi krzesła, czy czegoś i zwilżam wargi językiem w sposób widoczny dla panów. Robię też różne rzeczy z grzywką.

Gość rudy lis
wera? a cos ty taka cała w skowronkach?

Gość udaje,ze mnie nie interesuje
nie patrze wprost ale zerkam ukradkiem, kiedy nasze oczy w koncu sie spotkaja, trzepocze rzesami i jestem zaklopotana, niesmialy usmiech, dlon odgarnia niesforne loki na czole:P przebieram nogami to glpie o co pytasz:)

Gość ciekawski miro
od zawsze mnie ten temat fascynuje , Dziewczyny zdradźcie trochę swojego tajemnego kodu który wysyłacie facetom

nic wiecej nie napisze:P obserwuj kobiety, ja sie im nie przygladam. kiedy gdzies sie wypuszcze to przwaznie nie mam czasu na kontrolowanie sie, dusza towarzystwa i tak jest uwielbiana;)

Gość jedna noc bez zobowiązan
udaje dobrze pisze... kobieta zerka..poprawia włosy:) ubranie..zerka do lusterka:) to potwierdzone naukowo i ja tak robię..t są ruchy niekontrolowane.. Nie patrzy w ozy ale zerka i obserwuje..krzywi usta, przygryza..lub ma otwarte jak go widzi:)

Gość ciekawski miro
A czy Twoje sygnały działają? Potrafią faceci je odczytać?

a to juz pozostanie tajemnica:)

Gość ciekawski miro
Jak dziewczyna zauważy że się na nią patrzę to zaczyna poprawiać włosy itp itd ale ja nie wyczuwam u niej tego że np. jej się podobam tylko że ją speszyłem i dlatego ona zaczyna się tak zachowywać :o

Gość Prażynka_87
poprawianie włosów, eksponowanie nadgarstków, wkładanie kciuków za szlufki lub pasek.

Gość ciekawski miro
Prażynka , ciekawe jest to napisałaś, możesz to bardziej rozwinąć? Czy dziewczyna która wkłada kciuk za pasek mówi podświadomie że jej ciało czeka na pieszczoty?

Gość Prażynka_87
kiedyś czytałam książkę o tym . Ale nie pamiętam dokładnie co ten gest oznaczał . Agresywność seksualną, czy gotowość....

Gość Prażynka_87
,, Kobiety posługują się w większości tymi samymi co mężczyzni, zasadniczymi gestami "porządkowania" sylwetki, takimi jak: dotykanie włosów, przygładzanie ubrania, kładzenie rąk na biodrach, kierowanie stopy i ciała ku mężczyznie, długie, intymne spojrzenie oraz zwiększony kontakt wzrokowy. Przyjęły również gest kciuków włożonych za pasek, typowy męski gest agresji, który wykonują z kobiecym wdziękiem: z włożonym tylko jednym kciukiem za pasek lub wystającym z torebki lub kieszeni. Podniecenie rozszerza im zrenice i pojawiają się rumieńce na policzkach." http://www.erodzina.com/index.php?id=53,662,0,0,1,0

Gość ciekawski miro
Muszę przeanalizować to co napisałaś . Wydaje mi się że wszystkie dziewczyny wykonują właśnie takie gesty . Czyżby większość dziewczyn była ciągle chętna na kontakt?

Gość ciekawski miro
Prażynka idę już spać ale może jutro pogadamy jeszcze na ten temat :) CI?

Gość bidula bez majtek
drapie sie po brzuchu

Gość Prażynka_87
do Ciekawski miro: taka niewerbalna mowa jest nieświadoma, kobiety nie zdają sobie sprawy z wysyłanych sygnałów. A podobno w kobiecej naturze leży ciągłe poszukiwanie odpowiedniego mężczyzny który da jej zdrowe potomstwo (może stąd takie gesty) ;)

Gość Gigolo25
Z tym poprawianiem wlosow to moze i tak ale to kobiety robia praktycznie non stop, nawet jak w promieniu kilometra nie ma zadnego samca:). A tak serio. Chcesz wiedziec jakie sygnaly daja? Obserwuj je. To sa takie niewielkie gesty lub tak nieznaczna mimika, ze prawie niezauwazalna. Calosc gestu moze trwac nawet ulamek sekundy a Ty wychwytujesz to podswiadomie. Nic innego Ci nie moge powiedziec. Sam jak widze, ze np. kumpel sie podoba dziewczynie to mowie mu "zobacz jak ona sie na Ciebie patrzy" ale nic konkretnego nie potrafie dac.

Gość Gigolo25
Sproboj - sa takie, ktore marza o takim najsciu, ale zdecydowana wiekszosc by Cie po prostu wysmiala:D.

Gość prawiczek seba
Wczoraj jak jechałem tramwajem siedziałem naprzeciw ładnej kobiety trochę ode mnie starszej, i patrzyłem się na nią, a ona na mnie, i w pewnym momencie zaczęła się bawić obrączką jakby ją chciała zsunąć z palca ale tylko do połowy i cofała, i tak parę razy. A jak znów popatrzyłem jej na twarz to patrzyła tak spod grzywki i bardzo powoli oblizywała wargi językiem. Trochę mi się zrobiło gorąco i chyba mi stanął, zawstydziłem się że ona to zobaczy i wysiadłem na następnym przystanku. Myślicie, że to mogły być jakieś sygnały? chciała mnie rozprawiczyć?

Gość Prażynka_87
heh;) tak o obrączce też coś słyszałam. I sposób trzymania papierosa, długopisu (szczególnie jeśli przesuwa palcami wzdłuż tego przedmiotu w dół i w górę) , a także ruchy stopą podczas trzymania nogi na nodze są sygnałami zachęcającymi do flirtu.

Gość prawiczek seba
To co ja powinienem zrobić, żeby ona odebrała wiadomość "mam na ciebie ochotę"? jest gdzieś opisane jakie są możliwe odpowiedzi mężczyzn na to?

Gość Prażynka_87
Seba a chcesz się rozprawiczyć z panią a tramwaju?;)