Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blueeyess25

Po czym poznac ,ze jeszcze ..

Polecane posty

Gość blueeyess25

Chlopak mnie kocha Jestesmy 6 lat razem i prawie tyle samo mieszkamy Slubu chyba nie bedzie bo sie nie chce sie ozenic i zastanawiam sie czy jestem dla niego wazna wciaz slysze jak inni powtarzaja inny to ci sie juz powinien dawno oswiadczyc,to moze nie ten skoro nie chce ci sie oswiadczyc ,po co z nim jestes jak nie chce slubu itp... Czy ktos jest tak dlugo z partnerem i nie macie slubu?

Gość tylko jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moja kuzynka wyszla za maz po 7 latach bycia razem ze swoim obecnym juz mezem wiec sie nie przejmuj :)

Gość śpiąca gienia
w sumie po co ci ślub po tylu latach to tylko zwykły papierek :)

Gość hfgdfsdssd
jak ci pasuje to ze facet posuwa cie bez slubu to twoja sprawa, ale to dla mnie oblesne ejst i pokazuje tylko jaki masz do siebie szacunek, czyli zaden ;) nie szanujesz swojego ciala. ale neistety w tych czasach kobiety tak mają, nic sie nie szanują, coraz bardziej zwyrodnione i zepsute

Gość hfgdfsdssd
acha: gdyby cie kochal to juz dawno by sie z toba ozenil... taka mala uwaga :P no ale sama sobie pozwolilas na takie traktowanie, to tearz masz. jak kobieta sie sama nie uszanuje to nikt tego nie zrobi.

Gość bo się kurde
w dupie przewraca jak się to czyta , te po ślubie to takie szanujące się i święte :P

Gość sossssssssssssssssss
ale wy glupie jestescie, co jedna to glupsza:o