Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natashaxxx20

co mam robić?!

Polecane posty

Od 2 miesiecy spotykam się z naprawdę fajnym facetem... w tym czasie zdążyŁam już Go pokochać... Chodzi tylko o to, że mam mieszane odczucia co do tego czy On traktuje mnie poważnie... Mówi mi, że mu na mnie zaLeży itd., aLe czasem nie widzimy się nawet caŁy tydzień, choć mieszkamy 15km od siebie. Od 3 Lat nie miaŁ dziewczyny, więc może dLatego nie potrafi być taki... sama nie wiem... uczuciowy?! Zastanawiam się też, czy powinnam powiedzieć mu, że Go kocham, może wtedy coś się zmieni?!

Zastanawiam się też, czy powinnam powiedzieć mu, że Go kocham, może wtedy coś się zmieni?! idz na calosc, powiedz, ze chcesz wspolnego zamieszkania i chcialabys wybrac imie dla dziecka

Gość stara prawda
nie zależy mu...

Gość rada___
pogadaj z nim może mu zależy, może kiedyś kopa dostał i boi się coś spartaczyć i nie chce sie narzucać. pogadaj bezporednio z nim bedziesz mądrzejsza

Gość calineczka z deczka
Tak szczera rozmowa wsio wyjasni po co ci ta niepewnosc?

byŁ 3 lata z dziewczyną, a ta Go zostawiŁa... następne 3 Lata spędziŁ sam, a teraz jest ze mną... Strasznie mi na nim zaLeży... Osoby które Go znają, mówią, że nie powinnam się przejmować, bo on nigdy by mnie nie zdradziŁ... Aleee ja już sama nie wiem... ... na wspóLne mieszkanie chyba trochę za wcześnie...

byŁ 3 lata z dziewczyną, a ta Go zostawiŁa... następne 3 Lata spędziŁ sam, a teraz jest ze mną... " ciesz sie :) prawo serii wskazuje na to że jeszcze 2 lata i 10 miesiecy na pewno będziecie razem :)

no wŁaśnie tak też myśLaŁam, dLatego wstrzymaŁam się z tym! Jest tu wieLe facetów... Niech mi któryś powie, czy są tacy, którzy nie zdradziLiby swojej dziewczyny?

Niech mi któryś powie, czy są tacy, którzy nie zdradziLiby swojej dziewczyny?" mnóstwo jest takich :) Tylko teraz pytanie jakie to ma znacznie w twoim przypadku ?

Tylko teraz pytanie jakie to ma znacznie w twoim przypadku ? oj regres zapomniales o fundamentalnym pytaniu na kafe? czy ktos tak ma?