Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TeRroRymy

Po jakim czasie zaczynają działać tabletki anty. ?

Polecane posty

Gość TeRroRymy

od pierwszego dnia kiedy sie zacznie je łykać (o ile mi wiadomo to musi to byc pierwszy dzien okresu?) to po ilu dniach/godzinie.. zaczynaja dzialac? ze smialo moglbym konczyc w partnerce... ?

Gość powod 1 dnia

Gość jesli tablatka jest dobrze
tolerowana to już w pierwszych sekundach po połknięciu :) Ale kochac się podczas okresu jest raczej nieciekawie. Schody zaczynają się wtedy, jeśli tabletka jest źle tolerowana i zaczynaja się wymioty, biegunka i trzeba je odstawić natychmiast. Dlatego pierwszy miesiąc należy obserwować czy jest ok i w nastepnym hulaj dusza :)

Gość TeRroRymy
ja nie mam czasu czekac... w piatek jedziemy nad morze, a w/g kalendarzyka wlasnie lada chwila jak pojedziemy nad morze to zacznie jej sie okres a nie wyobrazam sobie pościc sexualnie przez tydzien nad morzem bedac z kobieta.. dlatego pytam

Słuchajcie stara reklamowa zasada "przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutom, bądź przeczytaj ulotkę dołączoną do opakowania"!!!

Gość czy wiesz że w niektórych
to kup gumki a nie narażaj dziewczynę na ewentualną wpadkę :( Ty chcesz pociupciać i konsekwencje nieważne?

Niech zacznie brać tabletki w pierwszy dzień okresu, a ty kup gumki i nie będziesz musiał pościć.