Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elkaElKa17

mastrurbacja faceta

Polecane posty

Gość elkaElKa17

poprosilam mojego faceta zeby sie przy mnie doprowadzil do orgazmu. nigdy jeszcze tego nie widzialam a mam w ogole male doswiadczenie w seksie. gdy to zrobil bylo mi niedobrze :( w ogole mnie nie podniecilo, wrecz przeciwnie nie mialam na nic ochoty. wyobrazalam sobie wczesniej ze mnie to strasznie podkreci a tu zero... wytrysk spermy wydal mi sie obrzydliwy. czy ktoras z was miala tez takie doswiadczenie? czy to sprawa mojego niedoswiadczenia?

Gość treffik
moja partnerka bardzo lubi mnie podpatrywac, gdy to robie. Moze z wiekiem ci sie odmieni.. Domyslam sie, ze sama tego nie robisz..

Gość elkaElKa17
no.... robie ale kobieca masturbacja wydaje mi sie lagodniejsza i estetyczna. plan byl taki ze oboje bedziemy sie masturbowac zeby pokazac partnerowi czego oczekujemy, ale ja stchorzylam i nie bylam w stanie nic zrobic

Gość mareszka
ja jak pierwszy raz zobaczylam masturbujacego sie faceta to tez mialam mieszane uczucia ale to przechodzi i pozostaje chec uczestnictwa w tym spektaklu :) warto obserwowac co i jak twoj facet robi zeby dojsc, bo to ci sie potem przyda jak bedziesz mu sama to robila

ups... ja wiem ze moj facet czasami to robi mma andzieje ze tylko czasami ;) wiem bo ostatnio np odwozil mnie do pracy i az lapal sie za jajka bo mu sie tak chcialo oproznic zbiorniczek a jak przyjechal po mnie popoludniu to jzu nawet nie wspominal o seksie wiem ze zrobil to sam, pewnie w lazience no coz, trudno...... ale widziec tego nie chce wytrysk mnie nie obrzydza dopoki nie leje mi spermy na twarz

Gość treffik
no to klopot, bo roznicie sie temperamentem i podejsciem do seksu. Twoj partner jest starszy od ciebie?