Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mysiuniaa..

CZY ON MNIE ZDRADZA??

Polecane posty

Gość Mysiuniaa..

Witam. jestem totalnie rozbita :( Jestem z facetem od ponad dwóch lat. Mieszkamy razem od kilku miesięcy. Na początku On był Kochany, wrażliwy, poświęcał mi czas i uwagę, rozmawiał ze mną, był romantyczny (no wiecie kwiatki i te sprawy). Ogólnie wykazywał ogromne zainteresowanie moją osobą. Od jakiegoś czasu, może od miesiąca, dziwnie się zachowuje. Dwa miesiące temu dorwał sobie pracę dorywczą, na dwa czy trzy razy w tygodniu. No i od tego miesiąca, zachowuje się nieco inaczej. To znaczy, nie poświęca mi tyle uwagi co wcześniej, zrobił się chamski i agresywny. No i wulgarny. Nie potrafimy szczerze porozmawiać bo on uważa, że ja mam fanaberie, a on nie jest winien niczemu :( Przy mnie się nie stara tzn. Może chodzić spocony i nieogolony, ale jak wychodzi do tej pracy dorywczej zawsze się goli, ładniej ubiera a nawet perfumuje czego przy mnie raczej nie robi... Jeżeli chodzi o seks, to kochamy się, jednak t tylko seks. Pieszczoty które kiedyś były cudowne, dziś nie mają już miejsca... Czy On mnie zdradza? Dodam, że ta raca nie wymaga eleganckiego wyglądu, a wręcz odwrotnie. A my jesteśmy młodzi, mamy po 20 lat...

Może jeszcze nie zdradza, ale jest na dobrej drodze. Na pewno mu zależy, żeby dobrze wyglądać dla kogoś w tej pracy... :( A jak jest z komórką? Nosi ją przy sobie, nie odstępuje na krok?

Gość Pan Biznesmen
zdradza cie :) nie przejmuj się :) to normalne :)

Gość Mysiuniaa..
On wie, że ja lubie komórke sprawdzać, dlatego nie ma tam żadnych smsów czy połączeń, ale to można łatwo wykasować. Tak samo łatwo jest umówić się z kimś, o której ma dzwonić czy coś... A w kontaktach ma sporo kobiet/dziewczyn, ale szukaj wiatru w polu :( Nie wiem co robić 😭 teraz tez poszedł do tej pracy :( Chciałam iść z nim bo on jest pracownikiem hali w supermarkecie, więc zawsze można się koło niego kręcić,ale powiedział, że dzisiaj ma spor pracy i że ja się tam będę nudziła 😭

Gość BrzydkieKaczątko[beksa]
zdradza jak każdy cholerny samiec 😭 mnie tez zdradza facet i mam ochote go zabic ;(

Gość Mysiuniaa..
Naprawde tak myslicie? a jak to sprawdic czy cos? nie chce byc oszukiwana :(

Kurde, chyba trzeba go przyłapać na gorącym uczynku... Jak zaczniesz z nim rozmawiać - zaprzeczy i stanie się bardziej ostrożny.

Gość Niestety ale.....
ale to moze byc tylko prawda. Nowa praca nowi ludzie on sie stara nie dal ciebie, a dla niej;/ A tobie pozostaje czuc sie jak ostatnia nic nie warta szmata.

Gość Mysiuniaa..
zapytałam go tak wiecie pół żartem pól serio "dla mnie to się już nie stroisz, ciekawe co tam w tej pracy roisz?" to odpowiedział, że jestem jakś chorobliwie zazdrosna i głupia ;/

Gość niedawno tutaj był topik
w którym laska pisała, że nakryła faceta w łóżku z inną, hehe i jeszcze sie wypierał ;)

Gość heh ;o)
no proste ze cosik kombinuje 🖐️

Gość bucykk
mnie tez cham zdradza.. szykuje zemste potwornie bolesdna niech wie z kim ma do czynienia..

Gość jaa..
a może poprostu ma taka prace? dodatkowa... stres, przemeczenie... na początku zawsze jest ładnie pieknie ale potem facet do domu przychodzi nie po to zeby zajmowac się kobieta ale zeby poleniuchować i pozmulać d**e...nie mówie ze kazdy facet tak robi ale zazwyczaj tak jest...

Gość a ja tamm
uwazam ze zdradza.. jak 80 % tych jebanych samcow 8)

Gość sddsds
nie wiem czy Cie zdradza. mialam kiedys podobnie, chlod z jego strony, brak czulych slow... rozstalismy sie tzn zerwalam z nim, a po pol roku sie zeszlismy oficjalnie. od tamtych wydarzen minelo 2,5 roku i nie zaluje tego zejscia jak na razie. moj podobno mnie nie zdradzal, ale wiadomo co mial powiedziec, przeciez wiedzial, ze inaczej bysmy sie nie zeszli. wszystko bylo jak u ciebie z wyjatkiem strojenia sie- i do pracy i po domu chodzil jak fleja. postaw go pod sciana i tyle.