Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelkarewelka

Dlaczego aż tyle schudłam???

Polecane posty

Witam, Trochę się niepokoję, od pocztku tego roku (od stycznia) schudłam 15 kg, teraz przy 171 wzrostu ważę 59 kg, czyli waga jak dla mnie dobra, tylko zastanawiam się dlaczego tyle schudłam? Miałam trochę stresów, może i trochę mniej przez to jadłam, ale nie odchudzałam się... Wysiłku fizycznego też zbytnio nie nadużywam... Boję się, że być może to jakaś choroba. Macie jakieś pomysły? :o

...zbadaj tarczycę....to może być nadczynnosć....przeczytaj sobie o niej i sprawdź czy niektóre dolegliwości ciebie dotyczą...oprócz chudniecia...ja schudłam po cesarce w 1,5 m-ca 25 kg...a 3 lata po niej wykryto u mnie nadczynnosć....teraz juz za późno, bo leczenie nie pomaga i czeka mnie operacja...zbadaj TSH, Ft3 i Ft4 i moze morfologię z rozmazem...

Gość Ja mato samo- taka jestem
tez sporo schudłam i nie wiem dlaczego:-(

Ja moge coś o sobie napisać ale to nie są aż takie efekty:P.Przez pewien czas jadłem zwykle prawoe tylko obiadki(ale bez głodówkek) i z około 88 kg schudłem około 84 kg:classic_cool:.

Gość ddddddddddddddddddmjjjjjjjjjjj
Sama napisałaś stres, mniejsza ilość posiłków... A 15 kg schudałaś w rok!!! Więc czym się "podniecasz"? Normalana sprawa, zacznij jeść normalnie to kilogramy wrócią!!!