Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolin23456

jego dziewczyna to patologia

Polecane posty

Gość karolin23456

Kiedys kolegowałam się z chłopakiem. Od jakiś dwóch lat ma dziewczyne. Czasem spotykałam go gdzieś na przystanku i gadaliśmy i raz mu powiedziałam że nie mam partnera na wesele a on powiedział : Bierz mnie. Więc po jakiś dwóch tyg. Napisałam sms czy nadal aktualne jest to że idzie ze mną a on napisał: przecież mam dziewczynę i że było by to nie fair . Jakoś niedawno napisałam do niego na nk. Czy się spotkamy na piwo bylam ciekawa co u niego i poprosiłam o jego nr. Jak się okazalo jego dziewczyna ma jego haslo na nk i podala mi swój nr zamiast jego nr podawala się za niego .jak wszystko się wydało spotkałam się z tym chłopakiem i powiedziałam że to było żenujące i opowiedziałam mu a takiej naszej wspólnej koleżance która się nie szanuje co noc z innym. A JEGO DZIEWCZYNA piszę do mnie czy moja koleżanka o ktorej opowiałam wie co ja wygaduję i że jestem żenująca i nachalna. Czy naprawdę nie można się spotkać już z kolegą

Gość LauraPOznan
wlasnie pojebko,nie dziwie sie tej dziewczynie.odwal sie

Gość karolin23456
ale do przesady on mowil jej o czym rozmawialismy

Gość LauraPOznan
postaw sie w jej sytuacji. ja bym swojego chlopa nigdy nie puscila z inna na wesele.NEVER

Gość karolin23456
ale to moj kolega nawet na piwo nie moge isc?

kiedys byl taki temat. dziewczyna miala chlopaka, ktory szedl ze swoja byla na wesele, okazalo sie potem, ze mial z nia romans :o zwiazek sklada sie z dwoch osob , a nie z trzech :o

nie mozesz na wesele zaprosic kogos innego i nie ingerowac w to co oni sobie mowia?to ich sprawa.kolega jakby chcial sie z toba spotykac to by sie spotykal,pewnie w zartach tak palnal o tym weselu a ty juz...:O dziewczyna zachowuje sie zenujaco moim zdaniem to fakt,ze podaje sie za swojego chlopaka ale ty wcale nie jestes mniej zenujaca.

Gość sdfsdf
wez sie od niego odpierdol. jakby chcial z toba isc to by sie pierwszy do ciebie odezwal. zalosna jestes

Gość lettuce
w zwiazku nie ma tajemnic, na piwo z kolezanka? ty bys puscila?

Gość karolin23456
gdybym miala faceta to tak jesli ta dziewczyna by sie nie łasiła. ale jego dziewczyna ona mnie nienawidzi

Gość karolin23456
poprostu baby sa ostro zazdrosne

Gość karolin23456
ja mysle ze ona jest walnieta i na zlosc bede sie z nim spotykac

Gość bngjfknj
jeżeli on będzie chcial :o

ja swojego na wesele z inną też bym nie puściła. a dlaczego na to piwo nie możecie iść w większym gronie?