Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaa12344555

bardzo pięna czy koszmarnie brzydka? co o niej myślicie

Polecane posty

ta dziewczyna budzi wiele kontrowersji jednym podoba się bardzo innym wogóle. ja uważam ,że jest poprostu koszmarna powiesiłabym się chyba jakbym tak wyglądała..żeby nie było że niby jej zazdroszczę uchodzę za bardzo ładną http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=23006

Gość HIENka mala
Paskuda z niej :)

up

też tak myśle... a mój facet powiedział ,że jest ładna ( ?!) . nie bardzo mogłam w to uwierzyć ,że ktokolwiek może ją za ładna uznać. ja szczerze mówię ,że jestem od niej z milion razy ładniejsza

Gość pożeraczka
normalna dziewczyna. przeciętna.

ma dziwna glowe,w sensie ze za duza w stosunku do reszty ciala,ale to moze takie ujecie i skora jej brzydko zwisa.wogole nie podoba mi sie ksztalt jej twarzy.no ale kazdy ma inny gust.

i jeszcze ona zrobiła kariere jako modelka... ja też byłam jakby modelką ,ale takiej kariery nie zrobiłam mimo ,że każdy chwali moją urodę ,a taka paskuda robi taką karierę... zycie jest niesprawiedliwe

Gość sdfsdf
mi sie nie podoba. bardzo;/ i nie mowie tego z zazdrosci bo moge wymienic wiele pieknyhch kobiet:_)

bo ona mi się kojarzy z porcelanową lalką ,ale z horroru raczej ;)

bardziej niż koszmarna Weźcie popatrzcie. Czoło i broda bardziej do przodu niż usta. Z profulu wygląda jak rogal

to mnie pocieszyłyście. mój facet może sobie żartował ze mnie? bo jak taka paskuda może się podobać? wogóle zauważyłam ,że są modelki ładne ,ale często karierę robią paskudy typu claudia schiffer, czy ta ze zdjęcia... są też ładne typu ta naomi ,ale ogólnie to porażka

Gość lkmlbhjcgfdxsa
Jest paskudna. Ma płaski pysk jak by miała dzień dobry z ikarusem

Gość Psełdoniiimm
Niebanalna uroda.

Gość Psełdoniiimm
Chodzi o Devon Aoki.

po prostu ma niespotykana urode:) przyjrzyjcie sie modelkom. wszytskie sa tak naprawde przecietne, tylko maja cos niespotykanego w swoim wygladzie:D

Gość provokejszyn j@k nic..........
a mnie wyglada jak ryba.......i nie jest to komplement

Gość Monique2222
jest bardzo brzydka. ma okrągła , bardzo płaską twarz, wręcz wklęsłą, zero widocznych kości policzkowych. same oczy były by ładne ,ale ma do tego szeroki nos i pełne ,ale brzydkie usta z kącikami do dołu... bleee

Gość mocno posolone jajeczka
ona ma azjatyckie korzenie, tak sie dziwnie u niej to wymieszalo. ja uwazam ze jest sliczna

Gość Monique2222
ale ogólnie azjatki są ładne szczególnie japonki czy rosjanki mimo skośnych oczu i troche płaskich twarzy (ona ma wklęsłą wręcz). a ona jest paskudna

Gość na tych kolejnych, profesjonal
nych zdjęciach jest śliczna według mnie. A ty autorko się tak nie chwal jaka to piękna nie jesteś :O

no bo jestem wszyscy tak mówią więc coś w tym jest ;) tylko dlaczego takie paskudy jak ona robią karierę? nawet buzek była modelką ... niektórzy nie maja oczu

Gość liseeeeeeeee
Jesli ona jest "paskudna", "bardzo brzydka" to pokażcie swoje twarze, polskie paszteciary. Jest na pewno powyzej przecietnej, dowartosciowujące się paszczaki!!! Spójrzcie chociażby na jej figurę, włosy, cerę, oczy... Ma oryginalną urodę i nie wszystkim musi się podobać, ale wyzywać ją od skrajnych brzydul mogą tylko polskie durne babsztyle.

tak powyżej przeciętnej.. to ciekawe dlaczego tylu osobom się nie podoba? jakby nie podobała się 1, 2 to mogła by być piękna i tak ,ale to paskuda bezwzględnie

a poprostu ładna dziewczyna ,która podoba się wielu osobom kariery nie zrobi bo nie ma tyle szczęścia... no i tak to jest

Gość liseeeeeeeee
onaaaaaaaaaa12344555 -> ty już się tak nie wychwalaj pod niebiosa, bo jeśli nadawałabyś się na modelkę, na pewno ktoś by to zauwayżył. pewnie po prostu masz typowe, mało charakterystyczne rysy, pospolite, nieco wsiowe, ale pewnie jesteś ładniutka :)