Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chudzina_________________.

Do CHUDYCH dziewczyn bioracych tabletki anty

Polecane posty

Tycie po anty to bardzo czesty skutek uboczny ale zaobserwowalam ze tyja dziewczyny o normalnej budowie i te przy sobie. Ja w ciagu kilku lat stosowalam rozne tabletki i po zadnych nie przytylam, moja chuda kolezanka i kuzynka rowniez. Zadna z nas nie wazy nawet 50kg. Czy znacie w ogole przypadki zeby bardzo chuda dziewczyna przytyla po anty? Czy to juz taka uroda ze waga nic nie ruszy? :(

Chodzi o to ze teoretycznie tycie po anty powinno byc sprawa indywidualna, kwestia odpowiedniego dobrania lub niedobrania tabletki do organizmu danej kobiety. Ale z moich obserwacji i z kilku postow na forum wywnioskowalam ze chude dziewczyny nie tyja, nawet maja zle dobrane tabletki to maja inne skutki uboczne ale nie tycie.

Gość po tabletkach anty sie nie tyj
e....po tabletkach mozesz miec zwiekszony apetyt i jak sie nie potafi ktos pohamowac to tyje...proste odrębną sprawą jest gromadzenie się wody w organizmie ale wtedy można profilaktycznie wwzziąść coś na odwodnienie...

Ja przyklejam plastry, jak zaczynałam, ważyłam 46, po roku jest 50, ale waga w tym miejscu się zatrzymała, więcej nie pokazuje.

Gość ja przytyłam
bardzo długo wazyłam 45 i miałam niedowagę, a jadłam wszystko co chcialam i ile chciałam. Przytyłam i ważę 60.. Chciałabym jednak mniej. Odstawiłam i schudnąc nie mogę, mam do tego problem z prolaktyna:/

Ja też brałam, przytyłam ale to woda mi się odkładała, byłam na ścisłej diecie zw na trądzik, więc od jedzenia nie było możliwości przytyć. Ale co organizm to reakcja.

Czyli jest nadzieja ze moze po ktorys przytyje :)