Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna_prawiczka25

Mój facet jest prawiczkiem i dzisiaj będzie nasz 1 raz :)

Polecane posty

Nie przygotował się, więc ma za swoje... :o Stres stresem, no aleee... :P wiadomo, że nie należy się spodziewać cudów, ale skoro ona napisała że myślał tylko o sobie :P Skoro nawet za długo nie wytrzymał przy niej, to od czego ma język? :D

Gość xXxcCc
Moim zdaniem to ona nie zdala egzaminu... To przed nią została tu dzis postawiona poprzeczka, to ona ją strąciła. Hmm... nie chce pisac wprost, mam nadzieje ze co inteligentniejsi zrozumieją co mam na myśli.

Gość buba125
kazdy byl kiedys prawiczkiem;p a niektorzy jakos radza sobie za pierwszym razem ;p a poza tym 27 lat to u faceta przesada.

Gość prawiczki to cioty

Ciekawe jaką by minę zrobił gdyby okazało się że jego dziewczyna zaraz o wszystkim leci wygadać innym czyli obca jej jest "prywatność" a ze swoich spraw i spraw innych robi newsa jak z szacownego brukowca fakt. Bo nie każdy jak Ty musi podochodzić do takich spraw jak do mieszania betonu. Szkoda faceta...

Gość TH is IT LK
Na każdego przyjdzie czas Ja mam 28 lat i wiem że jeszcze kilka lat przyjdzie mi poczekać

Gość Wyzwolona/zakochana
TH a dlaczego jeszcze parę lat? :)

Gość bo on od 20 roku życia
tu siedzi i pisze ze za 2 lata znajdzie bo mu wróżka tak powiedziała

Gość prawiczki to cioty

Gość forumowe widmo
No właśnie i koleś trafił na idiotkę, no chyba że tamten wpis to był podszyw. Bo jakoś nie wierzę w to, bo umówili się na wieczór i zaraz o 22 napisała że nie wypał [tego samego dnia] więc chyba ktoś se jaja robi. A teraz rada dla ..nietkęnitych..jeśli macie 'trochę' już lat to czekajcie na dojrzałą i rozumną dziewczyne inaczej skonczy się to dla was tragicznie. Taki świat takie życie.

Gość .wujek dobra rada
idzcie na dziwki

Gość TH is IT OX
Mnie się nie spieszy. Być może nigdy nie będe miał dziewczyny. Ale czy to ważne. Trzeba nauczyć się osiągać sukces wewnętrzny a nie liczyć na szczęście z zewnątrz. Na świecie jest wiele osób biednych ale szczęśliwych