Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justi123

włosy włosy wszędzie

Polecane posty

a jade dzis nad morze i nie wiem jak ja na plaze wyjde?? wiem jedno nie moge sie smarowac niczym co na drobinki rozswietaljace czy niczym tlustym:-( chyba ze nogi bo i tak sa łyse

Gość ddssdasdadsa
jestem jestem

Gość ddssdasdadsa
a wiec tak rece mam troche ale jasne wiec sie nimi nie przejmuje , plecy nic nie mam, bynajmniej nie widze. co do okolic bikini musze dbac bardzo wiesz depilacja itp a posladki to mam ale nie az tak jak bikini, ale tez jest sporo zwłaszcza miedzy.

czyli nie masz tego co mam ja bo ja mam wszedzie nie ma takiego mijesca gdzie by ich nie bylo. sa po prostu mniejsze i wikesze

Gość ddssdasdadsa
nie no moze rzeczywiscie nie mam wszedzie aLE jak juz gdzies sa to sa strasznie widoczne ciemne i dlugie

Gość klopka
ja mam :( ale mam ich więcej i ciemniejszy od was, wlasnie na policzkach brodzie itp :( nie pokazuje sie na plazy ani nic :(.......

Gość klopka
nie, nie moge sie odwazyc :( wiem ze to glupota, ale po prostu nie moge sie prze moc... jak bede musiala sie cala rozebrac to chyba tam zemdleje

ja jestem naturalna brunetka więc zapewne sie domyslacie ze widac mi było wwąsika dlatego traktuje go plastrami z woskiem co tydzien , ręce ??? no cóż widac strasznie takie ciemne włosy , latem sie ich pozbywam... mam też taki meszek na policzkach i pod brodą ale widoczny tylko dla mnie albo z bardzo bliska .... ogólnie nigddy jakos z tego powodu nie panikowałam... mam to mam nic nie zrobię , tam gdzie mogę to sobie gole albo depiluje .... jeśli chodzi o brzuch to tez mam meszek ale mnie nie przeszkadza .... I tak nie zrobie z siebie ideału bo musiałabym sie chyba cała depilować ... mnie i mojemy facetowi to nie przeszkadza , wkońcu owosienie jest normalne no chyba ze ktoś jak facet wyglada

Gość klopka
22, zawsze mialam ciemniejsze wloski ale ostatnio jest coraz gorzej :o żyć mi sie przez to nie chce :o

Gość klopka
hehe ja mam czarne i wszędzie :) 😭 😭

Gość kaliiia
mam dokładnie to samo od około pół roku zaczęło sie nasilać ....janse włoski błyszcza w słońcu najgorzej jest na policzkach :(

kurcze zastanawiam sie nad przyczyna?????? jesli nie hormoby to co???? ja mam 26 lat i nasilenie od roku dokladnie

nie jest to hirsutyzm czyli emskie owlosienie ale kto wie co bedzie za kilka lat?? skad te wloski i szybkie odrastanie po depilacji i goleniu?????

Gość kaliiia
ja mam 27 zawsze miałam meszek ale teraz jest dłuższy..:( masakra ciągle mam nawyk ulizywania tych włosków zeby nic nie odstawało

Gość kaliiia
zauważyłam tez ze jak ogolę pod pachami to 2 razy szybciej teraz odrastaja :(

czyli jestesmy w tym samym wieku. ja mam wasik jasny ale duzo boje sie go ruszac. a jak sobie radzisz co sibie depiluesz czego nie ruszasz??

Gość klopka
dziewczyny, nie dołujcie mnie że przejmujecie się meszkiem 😭

Gość kaliiia
depiluje sie tylko tam gdzie trzeba :)czyli nogi,pachy,intymne reszty nie ruszam bo sie boje co potem odrośnie

mega meszkiem!!!!! to nie sa delikatniusie wloski tlko duzo jasnych wlosow ktore bardzo wdac

u mnie brzuch i dekold juz zostal zaatakowany nie wiem co robic juz:-( na dodatek mam prblemy osbiste wiec wszystko mnie doluje 100 razy bardzej, nie mam z kim pogadac:-(

Gość kaliiia
dokładnie jeszcze jak słonce przyświeci

Gość kaliiia
ja akurat mam mniejszy problem z wąsikiem ale policzki mega zaatakowane,ręce masakra a nawet dłonie i palce

Gość kaliiia
szczęście w nieszczęściu ze te włosy sa jasne,złotawe

Gość kaliiia
do tego mam bardzo jana karnacje wiec mniej widac raczej unikam opalenizny