Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justi123

włosy włosy wszędzie

Polecane posty

a mi sie wydaje ze lepeij to wyglada na opalonej skorze bo na jasnej wygladaja na ciemniejsze i chodze m\na solarium chociaz nie lubie i nie chce

Gość klopka
a ja mam z kim pogadać, ale nie gadam..... nie wiem jak powiedziec o tym swojemu chłopakowi :o ile można się wymigiwać od basenu... oczywiście zauważył ciemniejsze włoski bo trudno by bylo nie zauważyć, ale nie domyśla się raczej że to aż tak... 😭

moj mowi ze sobie wymyslam(chociaz tak naprawde nie wiem czy jeszcze jest "moj") ze on nic nie widzi i ze mu to zupelnie nie przeszkadza

Gość klopka
ramiona i dół pleców? widoczne kłaki :o jeny poszłabym do lekarza, powiedziała co i jak... ale z tego co czytałam, trzeba się rozebrać do naga i tak stać :o no chyba umrę 😭

Gość kaliiia
wszędzie mam meszek nawet na czole przez to ze te włosy sa całkiem jasne na opalonej skurzę o wiele bardziej widac przynajmniej u mnie bo geste to dziadostwo

Nadmiernie owłosiona jestem odkąd pamiętam.To straszny problem dla mnie,naprawdę.Jestem ciemną blondynką,mam włosy dosłownie wszędzie-na plecach,ramionach,pośladkach,nawet mialam taki paseczek na brzuchu widoczny ale zaczęłam go golić...Włosy na ciele mam jasne ale to nie meszek,który byłby niewidoczny tylko normalne owłosienie jak u faceta;/ z tego powodu latem nie noszę bluzek na ramiączkach;/ na twarzy też mam widoczny w słońcu meszek ale tego akurat nie ruszam,żeby nie pogorszyć sytuacji...Jestem załamana.Od kilku lat biorę tabletki anty które mają też działanie przeciw hirsutyzmowi,nie wiem czy dają jakiś efekt,bo włosów ciągle mam duże tyle że może nie rosną bardziej?Nie wiem.Najgorsze jest,że z pewnych miejsc nie dam rady sama ich usunąć a na laser mnie nie stać,poza tym głupio tak pójść i jako kobieta wydepilować sobie pupę:(

ja bylam u gin-endo i nic niby nie wyszlo, bylam u dernatologa, ale zamierzam jeszcze meczyc ogolnego co moge jeszcze zbadac w tym kierunku

Gość klopka
najgorsze jest to że mam większe kłaki od mojego faceta :o on nawet na rękach ma niewidoczne.....

Gość klopka
5 miesięcy... nie przeszkadza mu, bo wszystkiego nie widział :( chociaż wiem, że nie wyśmialby mnie, to nie mogę się odważyć i mu otwarcie powiedzieć :( zaraz się popłaczę

Gość kaliiia
ja tez mowie do mojego ze obrastam jak małpa a on mowi ze nic niewidac i ze wszyscy maja taki meszek

no dokladnie mi mowi to samo. mam dwoch kolegoe z ktorymi gadalam na ten temat i mowili ze dla nich to zaden poblem. moze faceci inaczej na to patrza?? a poiwiem Wam ze to mi to pogorszylo sie po tabl anty chociaz krtko bralam

Gość kaliiia
ja brałam dawno temu diane wtedy była widoczna poprawa

Gość klopka
własnie, co z tymi tabletkami? słyszałam że po odstawieniu owłosienie jest jeszcze większe... to co jest ratunkiem?

Gość kaliiia
brałam je przez rok i długo po odstawieniu nic nie rosło to było jakies 5 lat temu dopiero od pol roku mam problem wiec to raczej nie ich wina po tak długim czasie

ja nie chce odstawiać z wielu powodów,ponoć skutki uboczne odstawienia mogą być koszmarne mój nic mi na ten temat nie powiedział,ale nie wydaje mi sie żeby go to odrzucało:) myślę dziewczyny że to tkwi trochę w naszej psychice,co nie zmienia faktu że chcialabym coś z tym zrobić bo mnie to męczy,nawet jesli nikt tego aż tak nie zauważa u mnie

zamierzam brać tak długo jak to konieczne,przede wszystkim ze względu na antykoncepcję

Cyprest-polski odpowiednik Diane 35.Zaczęłam je brać bo miałam problemy z cerą i moja ginekolog poleciła mi je.Są tanie bo ze względu na działanie przeciwtrądzikowe są refundowane.I jeśli chodzi o cerę poprawa jest 100%!! a co do owłosienia...sądzę że tylko laser by pomógł ale niestety to ogromna kwota

pisalas ze zauwazylas poprawe wczesniej jesli chodzi o owlosienie po tych tabl na czym ono polegalo???

nie,napisałam że nie zwróciłam uwagi na to czy jest poprawa bo bardziej skupiłam się na cerze,ale włosów było i jest dużo.Największy problem...hmm,chyba najbardziej wkurza mnie owłosiona pupa;/ wiecie co jest śmieszne?że mój facet ma gładką-bez depilacji;/

a robils jakies badania??? od zawsze tak masz tzn od okresu dojrzewania czy pozniej?

odkąd pamiętam...chyba jako jedna z pierwszych dziewczyn w podstawówce zaczełam golić nogi bo nie mogłam na nie patrzeć;/ badań nie robiłam,bo każdy tylko powtarza,że przesadzam,poza tym biegam już do lekarza z takimi problemami że na kolejne naprawdę nie mam sił;/