Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justi123

włosy włosy wszędzie

Polecane posty

Gość do justi
powiem Ci, że jeśli chodzi o wlosy na nogach to ja mam bardzo slabe i wolno odrastaja.. jedynie to ze na calym ciele sa dluzsze ;(.. te nan pierwsiach zrobily sie dluzsze i ciemniejsze od tych lekow.. jeden przestalam w goole zazywac juz-moze mnie lekarz okrzyczy, a drugie ciagne dalej - wizyte mam 7wrzesnia(nie zmienilam endokryn ide do starego). ale bylam dzisiaj u innego internisty i jestem prze zadowolona poki co :) co prawda juz o wlsoach itp sie nie rozgadywalam ale o tych moich moczowo- nerkowych sprawach, dal skierowanie na badania itp takze zajal sie i byl normalny w gabinecie - czyli da sie :)a tez bylam przestarszona w gabinecie ale on opanowaie ze mna rozmawial... ale zaraz zaczelam miec podejrzenia ze pewnie przyjmue gdzies prywatnie tez i zgadza sie :D widac roznice kiedy lekarz sie stara bo ma tez prywatny gabinet i chce zdobyc wiecej pacjentow a kiedy siedzi tylko w przychodni i wyrzywa sie na pacjenatch(jak ten poprzedni;) ) na kiedy masz etrmin o tej lekarki ;>;>???

ja sobie odpuscilam. widze ze niektore wlosy (na dloniach i rekach) mi ciemnieja. Ale mi jest juz wszystko jedno co ze mna bedzie:-( problemy osobiste o korych chyba tu juz pisalam? jest mi juz wszytko jedno

Gość jakkksdf
depilacja laserowa - Denique, do boju

Szukam mocno owłosionej i jakoś nie mogę znaleźć. Akurat tak lubię. Andrzej

Justi123 jesli jeszcze tu będziesz napisz. Mam to samo co ty. Całe cialo we włosach a zaczęło się od tabletek anty.

Gość dfewrer
he j ja mam tak samo z tym ze zadnych badan nie robilam procz testosteronu ale moj gin powiedzial ze taka moja uroda

Ja miałam robiony cały profil hormonalny. Cholesterol krzywe cukrowe tez w tym. I wszystko ok. Jajniki tez dobrze. Justi jak żyjesz czy może coś się zmieniło? Owłosienie zmalało?

Hej odpisalam na twoj temat (wzrost owlosienia po tabl anty) ale zero odzewu. A powiem Ci ze masakra... doła mam. brzuch okropny na piersiach wielki mech:( ogolnie kiepsko:(

Gość erwerer
Justi123 ja mam identycznie, mam wszędzie włosiska, nie mogę na siebie patrze a nie jestem już 1 młodości. Zawsze wstydzilam sie swego ciała i mysle ze juz mnie nic dobrego nie spotka, za stara ejstem na szczescie i zbyt owlosiona w dobie kultu gladkiego ciala:(

No to tak jak ja mam 27lat zaczelo sie prawie 2 lata temu bo wczesniej to tylko posladki i wiekszy paseczek na brzuchu a teraz od pepka w dol i na boki to masakra, miedzy piersiami i na nich, ramiona, gąszcz na nogach i bikini i duzy mech na buzi, plecach:( robie wlasnie badania hormonow ale wyglada na to ze sa ok...:( eeech co za zycie, chyba na plaze sie nie wybiore juz nigdy...

Gość erwerer
ja taka ejstem od zawsze ....zawsze mialam spore owlosienie, nogi golilam juz w podstawowce bo mialam dluggie i czarne. na posladkach mam wloski ale absolutnie ich nie ruszam bo nie sa czarne i jakies specjalnie grube, wkurzaja mnie najbardziej rece, przedramiona, nogi i uda....reszta tez owlosiona ale jakos ujdzie. jesli chodzi o wasik to wyrywam peseta i jest ok. Jak brwi gole to zauwazylam ze wloski w wieszosci nie odrastaja wiec moze i wasik tez z czasem rpzestanie

ja tez nigdy supergladka nie bylam ale nie wstydzilam sie swojego ciala pod warunkiem ze ogolilm nogi i bikini ale teraz to masakra... dziwne ze zaczelo sie to jak krotko bralam tabl anty(pol roku) i akurat wtedy nastapil wzrost owlosienia ale tak jest do dzis...

Gość erwerer
ja na szczescie nie bralam anty....i tak juz jest mi wstyd jak patrze na te gladkie ciala kolezanek. kolega raz mi wspomnial bym sobie przedramiona ogolila, bylo mi zle ztego powodu ale coz to moja wina ze tak wygladam:( moja kolezanka teraz sie cala goli nawet rece cale rece po ramiona

Gość erwerer
ja nie zamierzam cala sie golic, trudno zostane sama do konca zycia:( a do paskudnych w zasadzie nie naleze:(

a jakie masz te wlosy ciemne czy jasne? ja tez myslalam ze w lato bede sie depilowac po ramiona bo gdybym zrobila tylko przedramiona to dziwnie by to wygladalo ale jakos sie przelamalam i chodze w odkrytych bluzkach, slonce troche je rozjasnilo tylko ze jest ich bardzo duzo a na opalonej skorze lepiej to wyglada niz jeszcze 2 mies temu.

Gość erwerer
ja mam na szczescie jasniejsze wloski, nie mam grubych i czrnych choc sa kurcze dosyc dlugie na ponad cm. Coz ja tez sie rpzemoglam i nie mam zmairu depilowac wszytskiego. A Ty posladki tez depilujesz? ja sobie tego nie wyobrazam jakos...to dopeiro musi byc udreka

wiesz co zrobilam kilka razy woskiem posladki nawet ok teraz tego nie robie aktualnie nie mam fecta i jakos mi sie nie chce;) no to jak masz male i jasne to czym Ty sie przejmujesz??

Gość erwerer
moze sie zle wyrazilam ....wloski te nie sa az tak krotkie bo maja ten niecaly mze cm i sa troszke grubsze niz te na piersiach....nie s atez takieog typowego meskiego zarostu no ale jednak sa niemniej jednak boje sie je golic by moj tylek potem nie stal sie szczecina:(

Justi a ja tego mojego topicu nie moge znaleźć, ale poszukam i chetnie przeczytam. Mi też po anty sie bardzo pogorszylo. Lekarz mowi, ze to nie mozliwe. Skierowali mnei do spzitala, ale terminy dosc odlegle do tego czasu mam sie nie golic. E tam z 2 tyg przed szpitalem nie bede sie golic, bo co całe lato zmarnuje. Wystarczy juz ze z takimi łapami chodze. Włosy mam różnobarwne zależy gdzie od carnych męskich po bardzo cienkie jasne.