Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna anna P.

nie wiem co mam zrobić jestem w kropce

Polecane posty

Gość panna anna P.

dostałam propozycję pracy w anglii wszystko byłoby ok ale musiałabym wyjechać już jutro o 5 rano a dostałam ta propozycję dopiero godzinę temu :O co o tym myslicie?

Gość gfdgfdfds
do anglii to tylko na wycieczke moge jechac .

Gość panna anna P.
a wy co o tym myslicie? oczywiscie nie wiem nic o tym biurze nawet nie wiem z jakiego to biura, po prostu dałam ogłoszenie i zadzwoniła do mnie dzisiaj PANI że jest praca ale muszę jutro wyjechać

Gość Cagy
a co to za praca? muisz być ostrożna. Tyle się mówi o handlu ludźmi, jeśli nie wiesz gdzie, co, jak, to raczej nic dobrego nie wróży

Gość panna anna P.
wiem w jakim mieście, wiem co to za praca ile płacą itp niby mam pracować na produkcji przy pizzy

Gość wkurzona położna
niby.... a skończysz w jakimś domu publicznym! żadna porządna firma nie organizuje pracy z dnia na dzień! nie ryzykuj, bo możesz tego słono żałować a z drugiej strony może to być fantastyczna praca, znajdź kogoś w Angli kto to sprawdzi:) a i pewnie oni zapewniają przejazd, zajmą się tobą już w Polsce i takie tam inne bzdety? ale decyzja należy do ciebie:)

Gość rimer
Panno anno, Podejrzane to wszystko. Wszędzie ostrzegają, że jeśli coś jest na już - jutro, pojutrze to jest niebezpieczne i podejrzane. Chodzi o to byś miała mało czasu na ich sprawdzenie i na decyzję. Konkretny pracodawca daje czas na załatwienie formalności. Bądź ostrożna!

Gość panna anna P.
niestety nie zapewniają przyjazdu. To jest niby biuro w anglii ale pracuje w nim polka. Przewóz z mężem tylko denerwuje mnie to że mamy tak szybko wyjechać, gdyby mi powiedziała że mam przyjechać w weekend to bym sie nie zastanawiała a tu tak nagle ehh

Gość Cagy
Wkurzona ma rację. Takich rzeczy nie organizuje się na ostatnią chwilę. Radzę Ci poszukać innej pracy, bo to jest podejrzane

Gość wkurzona położna
ale jak możesz jechac z mężem i to sprawdzić na miejscu, a jeszcze lepiej żeby posiedział tam z tobą z tydz. dwa - to jedź! ale licz się z kosztami:))

Gość Cagy
tzn jechałabyś ze swoim mężem? a co z mieszkaniem? skoro nie jedziesz sama, to może warto spróbować.

Gość panna anna P.
dziekuje wam za rady

Gość panna anna P.
no tak z mężem dostałam propozycję, mieszkanie mamy tam zapewnione, ale nie powiem że i tak się bardzo stresuję

Gość provokejszyn j@k nic..........
nie pojechalabym,zadna sznauajc sie frima nie postawila by przyszklego pracownika w takiej sytuacji...........cos tu nie tak

Gość provokejszyn j@k nic..........
nie pojechalabym nazwet z mezem. sorry,ale szukaj dalej.

Gość panna anna P.
Nie bardzo chcę jechać ze względu właśnie na to że to ma być natychmiast, tylko wszyscy wiemy jak trudno jest z pracą w dzisiejszych czasach, sama już nie wiem co mam robić

ja bym nie pojechała. Zamin pojedziesz polecam film "Handel żywym towarem". Film ukazuje jak kobiety zostają zakręcone przez znajomych a później co dzieje sie z nimi dalej... Masakra jak to wszystko działa :/

Gość Cagy
łee, no to zupełnie inaczej sytuacja wygląda, niż ją początkowo przedstawiłaś. Skoro mieszkanie jest, mąż ma pracę zapewnioną(?),to Ty nawet jak ta praca okaże się lipą, możesz poszukać innej.