Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IlonaW

Za chwilkę idę, a nie wiem. POMOCY. Foto.

Polecane posty

Gość grgrdg
Jak chcesz sie postarzyć to zetnij się na krótko.

Gość malwinazzychlina
po co chcesz sie jeszcze postarzac i tak wygladasz juz staro.

a ile masz lat? ładnie wyglądasz w twojej obecnej fryzurze :) ja bym nic nie zmieniała, czasami możesz użyć prostownicy :)

Gość jakitaki
nie rob nic, nie obcinaj

Gość prezent dla kobiety która włas
na boba serio.

Gość Shiny1919
pierwszy raz słyszę że kobieta chce się postarzyć.... PO CO????????????? Ciemny kolor włosów już postarza cię dostatecznie...

wiesz co duzo zalezy od zdjecia i tego co w realu na jednych wygladasz jak mloda siuska i duzo osob kieds ci pisalo ze wygladasz bardzo mlodo dzisiaj dodalas wiecej zdjec i na ichz kolei wygladasz staro w rzeczywistosci nie wiadomo jak to wyglada zdjecia to tyko zdjecia trudno powiedziec czy powinnas w ogole robic cos z wlosami ja bym cie chyba w blondzie widziala

Gość jak można tak się ubierać?
każda fryzura wygląda ladnie jak sie wyjdzie od fryzjera.. wybierz taką którą łatwo bedzie ci ułożyć na codzień dzięki prostownicy lokówce czy szczotce bo i tak po pierwszym myciu z wymarzonego fryzu mało zostaje

Gość gfyft7y6
i tak jesteś wystarczająco stara

Gość provokejszyn j@k nic..........
jako masz brzydko postrzepione te wlosy,ja bym zrezygnowala z grzywki iraczej miala je dluzsze poza tym masz fajny nos,podoba mi sie

Gość IlonaW
Nie, ale jednak chciałabym wyglądać na swoje 24 lata.

Gość IlonaW
Narazie nigdzie i tak nie idę, wpadł z niezapowiedzianą wizytą ojciec z bratem. :P

Gość 24 lata?
Dałabym Ci nawet wiecej, a Ty się chcesz postarzać jeszcze :o

Gość vnm
przeciez pisałas juz tu pod czarnym nickiem....na boba masz za rzadkie wlosy.... grgrdg---> krótkie włosy własnie odmładzają....nie wiesz to sie nie wypowiadaj

Gość dziewczyno nie rob boba
tego ze z przodu dluzsze a z tylu krotsze! Ja mam 21 lat i wygladam na 15 :o tez chcialam zmienic fryzure zeby wygladac doroslej i zrobilam boba :o Teraz to juz kompletnie wygladam jak dziecko z przedszkola :( a mialam takie długie włosy :( w dodatku jestem chuda i już kompletnie mogę iść pobawic sie z dziecmi w piaskownicy, nikt nie zauwazy roznicy w wieku :o Juz w pracy mi dogaduja z tego powodu :o W sumie zawsze odpowiadam ze przynajmniej w wieku 40 lat bede wygladala na 20 a one wtedy moga mi zazdroscic ale i tak mnie to wkurza strasznie

Gość grgrdg
Nie wszystkich odmładzają. a Ty vnm niby się znasz i wiesz co odmładza/postarza <lol2>. Ja tylko się wypowiadam, po to jest ten wątek. Autorka zrobi jak będzie chciała :) Czy bob jej nie postarzy? Bo mi się wydaje że tak :):)

Gość ja myślałam, że ty masz coś ko
ło trzydziestki, już staro wyglądasz, nie musisz się postarzać :classic_cool: 🖐️

Gość grgrdg
Moze lepiej postarzyć się ubiorem/ makijażem a nie fryzurą?

Gość dziewczyno nie rob boba
ubieram się jak wszystkie dziewczyny w moim wieku. Przecież nie założę garsonki i długiej spódnicy... Teraz tylko czekam aż mi włosy odrosną ale chyba sobie poczekam długo bo jak zawsze włosy bardzo szybko mi rosły to teraz po tym ścięciu w ogóle nie rosną a ścinałam je 5 miesięcy temu i urosły może 2cm :o