Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chomiczyna 9999

chcę byc bogata i wydawać kasę na....

Polecane posty

Gość chomiczyna 9999

zwierzęta :((( chce kupić sobie wszystkie zwierzęta świata no oprócz dzikich, tygrysów lwów itp. ale przygarnąc wszystkie kotki , pieski , myszki, wszystko!!!! oprócz rasowych gowien typu jork, perski kot itp. chce pomagac zwierzuńkom :(

sama sobie przeczysz - jak chcesz pomagac to ratuj bezdomne i te ze schronis a nie chcesz kupowac

Gość chomiczyna 9999
no chodzi mi o to że chce wykupić ze sklepów wszystkie chomisiunie myszunie szczurki i inne biedaki które są nieludzko traktowane i rozmnażane i małe oseski sprzedawane na karme : /

Gość Shiny1919
hez tak mam... ja bym chciałła uratować wszystkie zwierzęta świata.... ALE TO KURNA NIEREALNE... jestem znana z tego że jakby na ulicy leżał ranny człowiek i anne zwierze to pomogłabym zwierzęciu... NA 100%

Gość wiadro gwoździ
A ty jaką karmę jesz? wołowinę z malutkich krówek czy filety z uroczych kurczaczków?

Gość chomiczyna 9999
no pomyśl... :o jestem wegetarianką od 7 roku życia!!!! zresztą moja babcia i ciotka też :) ja też bym pomogła zwierzęciu...a co dziwne, chociaz nie lubię owadów, to któregoś dnia idę ulicą i patrzę - o żuk lezy na plecach i nie może wstac, to sie zatrzymałam i podalam mu palec :o :o ciekawe co ludzie mysleli

Gość wiadro gwoździ
A marchewki? marchewki też krzyczą...