Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo zależy mi na tej pracy

POMÓŻCIE BŁAGAM napisać podanie do pracy

Polecane posty

Witajcie jestem bardzo młoda bo mam 18 lat i to być może będzie moja pierwsza praca na której mi bardzo zależy w sklepie "Biedronka" Mam problem z napisaniem podania i nie wiem co powinno się tam znajdować. Może ktoś pracuje właśnie w biedronce ? I pisał takie podanie ? Mi zależy żeby moja rola była taka że aby bym wykładała towar na półki i sprzątała. Proszę o pomoc ponieważ muszę mieć to podanie na jutro a nikt z domowników nie jest w stanie mi pomóc

Proszę niech mi ktos pomoże

:(

staram się... ale nic mi nie wychodzi... :( Szukałam w internecie i widziałam mnóstwo podań. Napisałam swoje dane... I teraz jestem na etapie "Uprzejmie proszę o przyjęcie mnie do pracy w Państwa sklepie "Biedronka". Jestem zainteresowana tą pracą ponieważ lubię wyzwania i kontakt z ludźmi" I pojęci anie mam co dalej pisać ? W ogóle nie wiem czy to może być ? Proszę niech ktoś mi pomoże je napisać

Gość Anetttaaa
Zapraszam do współpracy z firmą FM GROUP POLSKA ,producentem wysokiej jakości trwałych perfum Do wyboru wiele znanych i lubianych zapachów, oraz ponad 80 innych produktów .Produkty kolorowe do makijażu oczu, ust i policzków oraz mineralne pudry i fluidy ,produkty FOR HOME dla Ciebie dla Twojego domu środki czystości. Zysk na produkcie 40% (ponad 10 zł). Żadnego miesięcznego obowiązku zamawiania .Będziesz dysponował piórnikiem z próbkami perfum ,katalogami co z łatwością pozwoli zbierać zamówienia .Dodatkowo dla osób chcących budować własne grupy sprzedażowe-rewelacyjny plan marketingowy pozwoli zarabiać Tobie w krótkim czasie konkretne pieniądze

Gość wkurzona położna
napisałas już?

Nie potrzebuję żadnych reklam tylko pomocy za którą będę bardzo wdzięczna o ile ktoś zdecyduje się pomóc mi to podanie napisać

Gość wkurzona położna
a to jest odpowiedz na jakies ogłoszenie?

Gość ale ciemnogród
a co ma wspolnego praca w biedronce z wyzwaniami ? :O

Gość ale ciemnogród
Ty z Ukrainy jesteś? "Mi zależy żeby moja rola była taka że aby bym wykładała towar na półki i sprzątała"

ja ci pomogę daj meila to wyślę ci wzór podania mojego,najwyżej zmianisz tylko dane?

szwalek1912@wp.pl

wysłałąm ci na meila:) życzę powodzenia a czy mogę prosić o głosik na zdjęcie-dziękuję

Gość wkurzona położna
hejka! jak nie napisAŁAŚ, TO SIE ODEZWIJ NA GG - MOŻE BĘDĘ MOGŁA POMÓC