Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Facet po 40-tce

czy to prawda

Polecane posty

Gość ciekawwwwwaa
to zależy czy ów mężczyzna jest zadbany, przystojny, wysportowany bez piwnego brzucha, pachnący i ustawiony. Jeśli jest - to może mnie kręcić.

Gość ja mam 29 moj facet 42
ale zakochalam sie w nim gdy mial 35, wiec w sumie nie wiem czy kreca mnie panowie po 40. W sumie zawsze lepiej mi sie dogadywalo ze sporo starszymi ode mnie niz z rowiesnikami.

a ja miałem już kilka właśnie w tym wieku i one własnie mówiły to samo, że lepiej dogadują się ze starszymi niż z rózwieśnikami

mam 25 lat i nie interesują mnie faceci w wieku zbliżony do mojego ojca :O

Gość Monikam33
Ja zawsze wolałam młodszych:)

Gość też facet po 40ce
Po ch.... zadajesz takie idiotyczne pytanie? liczysz na coś?

Gość Misunia69
Nie o Twoim wyglądzie. Tyle Ci mogę napisać :D Jestem pewna na 1000%

Gość rydzykowska dewocja
młode dziewuszki lecą na starszych gdy maja tzw kompleks ojca(nieprawidlowe relacje z nim bądź jakieś"ale" w tej dziedzinie),faceci natomiast na młode wtedy gdy wchodzą w kryzys wieku średniego i obawiają się uciekającej młodosci i podświadomie sprawdzają,czy jeszcze maja szanse w tym pokoleniu,owszem zdarzają sie udane związki,ale rzadko!dlaczego rzadko-powodów jest mnóstwo!od preferencji psychologicznych do rzeczywistej sytuacji życiowej.....

Gość Misunia69
Widzę, że inteligencją też nie grzeszysz. Przystojny facet wie co może mieć i nie musi pytać. Pewnie jesteś brzydki, a co najwyżej przeciętny. Owszem, bardzo przystojny mężczyzna po 40 roku życia może zawrócić w głowie każdej 20-30'latce, ale na tym koniec. Jeśli jesteś 'taki sobie', to nie masz na co liczyć u ładnych dziewczyn w tym wieku - co najwyżej na śmiech przy próbie podrywu. Mówię z doświadczenia swojego i swoich ładnych koleżanek. Reszty nie biorę pod uwagę.

widzę, że nie czytałaś wszystkiego.... ja napisałem że miałem już takie więc znam swoja wartość, zapytałem tylko czy większość kobiet w tym wieku interesuje się starszymi :P

Gość Misunia69
Rydzykowska dewocja, facet pisze nie dość, że o 'kręceniu' to jeszcze na erotycznym, a Ty mu o związku wyjeżdżasz... :O

Gość Misunia69
Te kilka to pewnie jedna albo niezwykle "urodziwe" były, skoro im tak uwierzyłeś, że aż tutaj pytasz. Mieć faceta po 40 to wstyd. Nie mówię oczywiście o miłości i związku tylko o seksie. Zgodzę się z tymi Twoimi 'kilkoma', że kobieta lepiej się dogaduje z 40-latkiem, ale niestety nie ma to przełożenie na łóżko. Porównując 35-38'latków z 20-27'latkami, to mogę stwierdzić, że większość facetów 35+ nie jest w stanie zadowolić tak młodej kobiety na dłuższą metę. Spotkałam tylko jednego 35 latka, który był w stanie dorównać 20'latkowi. Sam wiesz... Wyjątek potwierdza regułę.

bleeee nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ! ja mam 23 i wolę facetów starszych odemnie,ale w granicy 25-32 lata a jestem z facetem o 4 lata starszym :)

nie chcę się chwalić, ale właśnie 25-latka po seksie ze mną powiedziała, że jeszcze jej facet nigdy tak jej nie dogodził jak ja.... dziewczyna miała orgazm za orgazmem wiła się ze szczęścia....

Gość Misunia69
Tak myślałam, że ich aż tyle było :D:D:D