Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rapasta

czy to objawy bromergonu czy może to ciąża????

Polecane posty

Gość rapasta

Witam wszystkich.jestem tutaj nowa.w sumie po raz pierwszy na jakimkolwiek forum. mój problem polega na tym,że mam jeszcze 3 dni do okresu,ale mam dziwne objawy: - często robię siusiu, -bolą mnie piersi, -mam miękką macicę, -sutki mam jakieś napuchnięte, -często mnie mdli, zwłaszcza rano, -mam dziwne zachcianki, -wstręt do papierosów(ale tylko z rana). Proszę o odpowiedz i o wyrozumiałość. POZDRAWIAM WAS STARACZKI :) Ps. dodam,że staram się o dzidzię!!!

Gość chyba szjkę macicy
Spróbuj zrobić test? Od kiedy starasz sie o dziecko. Na początku czasem psychika robi psikusy :( u mnie też tak było.

Gość może być od leku

Gość rapasta
OD 1,5 ROKU.jeszcze chyba na test za szybko,bo przecież robi się go dzień po spodziewanej miesiączce. boję się,że to może jakiś mój wymysł,bo bardzo chcę dzidzię

Gość zrób test
Objawy ciąży i zbliżającego sie okresu są podobne, młości może powodować bromergon. No chyba, że bierzesz go już dłużej i wcześniej takich objawów nie miałaś.

Gość trzeba mieć nadzieje
A przedtem miałas takie objawy przed miesiączką. Od kiedy bromergon? Kup test wykrywający (podobno) ciążę po 6 dniac od stosunku.

Gość rapasta
biorę go juz prawie m-c i na noc. nie wiem co o tym myslec. na piersiach pojawily mi sie takie rózowe i niebieskie zylki

Gość rapasta
niegdy nie mialam takich objawow przed miesiaczka.

Gość rapasta
hallo jest któs jeszcze kto się na tym zna??? proszę o pomoc

Pisząc tutaj niczego nie wymyslimy. Musisz poczekać. Ja już te wszystkie pbjawy miałam i ciązy nie było. (i nabrzmiałe, białawe sutki i niebieskie żyłki). A na częste siusianie z powodu ciąży byłoby za wcześnie. Radzę ci starać się o tym nie myśleć bo zwariujesz. Przeszukiwanie netu i 1000000 wpisywanie hasła "pierwsze objawy ciąży" nic nie da najwyżej spowoduje depresje, ale psychiczną blokade przed "zaciążenim".

Nadzieje niesie tu fakt,że przedtem nie miałaś takich objawów, które z drugiej strony mógł wywołać bromergon.

Gość rapasta
a czy wkońcu Ci się udało???bo jauz tyle razy probowaliśmy i nic :(

Gość magdora
A kawa ci smakuje, u mnie pierwszy objaw był taki ze w ogóle nie miałam ochoty na kawę.I to jakoś tak kobieta czuje,że jest w ciąży, ja wiedziałam 5 minut po seksie.

Gość bromergon + mdłości= normalka

Gość rapasta
no wlasnie. tylko ze boje sie ze jak w razie jestem to bromergon moze zaszkodzic i nie wiem czy brac czy nie???

Gość rapasta
nie pije akurat kawy. my juz tyle ray probowalismy ze juz nie raz mi sie wydawało ze to juz a tu nic z tego :( dodoam ze byly podejrzenia w szpitalu ze raz poronilam

nie, ale mam nadzieję, ale za wszelką cenę staram sie nie wariować z tego powodu, żeby nie zniszczyć siebie, partnera, małżeństwa.

Gość rapasta
wiem,że bromergon+mdłości to normalka,ale mdłości to nie jedyny moj objaw.

Gość rapasta
a ile się już starasz???

Od pierwszego cyklu, w którym podjeliśmy starania minęły ponad 2 lata, ale nie mogę powiedziec, że tyle sie staram. Mogę odjęć od tego kilka miesięcy brania tabletek wywołujących u mnie niejako menopauzę...;)

Gość rapasta
zyczę Ci więc żeby Ci się też udało.ja pod koniec tygodnia robię test jak nie dostane @

POWODZENIA

Gość Anguś__
brałaś pod uwagę ciążę urojoną, moze tak bardzo chcesz miec dziecko ze juz twoj organizm zaczyna wariowac i przygotowywac sie do ciazy choc jej nie ma