Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem przerażona

Widziałyście ten filmik?

Polecane posty

Gość jestem przerażona

Jezu! :O Najbardziej przerażające jak tej gnojek wlecze po ziemi tę kobietę, która ma maleństwo w nosidełku na plecach. I ten dzieciaczek później chyba jest nieprzytomny. :( Jak można być taką bestią? http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Pol-miliona-osob-juz-to-widzialo---film-ktory-oburzyl-Francje,wid,12535264,wiadomosc_video.html :(

Gość biedronkowa............
zabilabym jakby ktos skrzywdzil moje dziecko!!!!!

Gość skurwysyństwo
to jest koszmar!!!!!!!!!!

Gość wkurzona położna
nie działa mi link - nie ma takiej strony :((

Gość WYSTARCZY zlikwidować spacje

Gość szczerze to mi skoczylo
ciśnienie jak zobaczyłam tego maluszka. Słyszałam już o tym. Zdaje sobie sprawę, ze policja nie miała łatwo bo kobiety ich biły i kopały, ale można to było jakoś po ludzku zorganizować. Z drugiej strony te kobiety same naraziły na to swoje dzieci bo wybaczcie, ale uważam za nieludzkie zasłanianie się w takiej sytuacji malutkimi dziećmi. Chciały walczyć z policją to mogły zorganizować opiekę dla dzieci, a tak to im się zdawało, ze ich nie tkną jak się dziećmi obwiesza, a o dzieciach w ogóle nie pomyślały.

Gość yjetyjetj
Współczuje....ale kobieta jest sama sobie winna. Na pikiete zabiera dzieciaka, świadomie go naraża na niebezpieczeństwo. To jest te cholerne głupie myślenie matek - moje dziecko jest święte i nikt mnie nie tknie bo je mam! Trzeba się postawić także w sytuacji tych policjantów, to ich praca, dostali za zadanie zabrać stamtąd tych ludzi więc co mieli zrobić? Paść na kolana, rozpłakać się i błagać aby szanowne panie ruszyły swe dupki? Gdyby policjanci zaprotestowali to by stracili pracę. Ktoś musiał wykonać czarną robotę.