Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwolniona zdolowana,.

nie mam sil do ciezkiej pracy

Polecane posty

mam za malo sily fizycznej, dodatkowo stresy mnie wykanczaja. Znow stracilam prace.... Najgorsze, ze o ile poprzednio to jeszcze mialam do siebie pretensje, ze nie utrzymalam tych prac (chociaz byl w nich mobingi albo wyzysk) to teraz odczuwam ulge, ze mnie nie chcieli. :(

nie mam aily normlanie. Nie mam znajomych, dzieci ,meza... tylko ciagle plodze te cv i listy, na ktore zbiera mi sie na wymioty ... noz k... to jest jak robienie darmowej reklamy, ktorej nikt nie czyta.

ble żyg normalnie :(

żyg żyg żyg... moze ja za dobre mam cv albo za slabe? juz nie wiem, co tam pisac :o

żyg żyg żyg......na tę cholerę bylą szefową, co pali w pracy.....:classic_cool:

Gość Anetttaaa
Zapraszam do współpracy z firmą FM GROUP POLSKA ,producentem wysokiej jakości trwałych perfum Do wyboru wiele znanych i lubianych zapachów, oraz ponad 80 innych produktów .Produkty kolorowe do makijażu oczu, ust i policzków oraz mineralne pudry i fluidy ,produkty FOR HOME dla Ciebie dla Twojego domu środki czystości. Zysk na produkcie 40% (ponad 10 zł). Żadnego miesięcznego obowiązku zamawiania .Będziesz dysponował piórnikiem z próbkami perfum ,katalogami co z łatwością pozwoli zbierać zamówienia .Dodatkowo dla osób chcących budować własne grupy sprzedażowe-rewelacyjny plan marketingowy pozwoli zarabiać Tobie w krótkim czasie konkretne pieniądze

do Anetta - pocalujta w du p e wojta z ta oferta 🖐️