Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomóżcie mamusie :)

Jak nazywa się ta zabawka?

Polecane posty

Drogie mamusie, chcę kupić dziecku taką zabawkę do prowadzenia na patyku, widziałam na placu zabaw u innych dzieci. To jest takie kółeczko do prowadzenia albo ptaszek ze skrzydłami, są plastikowe drewniane. Jak to się nazywa, jak to znaleźć na allegro??? Pomóżcie kochane :) Mam nadzieję że wiecie o co chodzi ;)

Tak!!! Dzięki wielkie!!! Jesteście nieocenione :) Moja córka zakochała się w tej zabawce, muszę kupić koniecznie :)

Gość wkurzona położna
ja coś takiego dostałam w starym dobrym kiosku ruchu:) poszukaj u siebie, zawsze na żywo lepiej wybrac niż zamawiać

Gość NA ODPUŚCIE
Na odpustowych kramach pełno tego ,do wyboru do koloru :-D

Gość kupiłam w sklepie
wszystko za 4 zł. Dałam 4 zł. Faktycznie dziecko kocha tą zabawkę. Mamy plastikową kaczkę. Najważniejsza sprawa. Nie kupuj z prostym kijem, ani zakończonym kulką bo dziecko to weźmie do buzi i nie daj Boże żeby się wywróciło. Najlepiej jak jest zagięte jak laska. Błagam zwróć na to uwagę.

Gość kupiłam w sklepie
ja mam coś takiego jak w tym drugim linku, tylko ze nie kaczora a dziewczynkę kaczuszkę. Właśnie chodzi mi o to zakończenie kijka- jest taki jakby haczyk na końcu. Bo to z pierwszego linku na wszelki wypadek jest obcięte, bo pewnie zakończone jest taką małą kuleczką. Nie kupuj takiego!

Dzięki dziewczyny za porady! Jutro idziemy przeszukać sklepy okoliczne :) Będę szukać zagiętej końcówki ;) Dziękuję!!!