Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasasasanka

czy on mnie czymś zaraża?

Polecane posty

Gość sasasasanka

juz drugi raz po spotkaniuz kochankiem mam zapalenie pochwy.. :/ czy to może byc jego wina? jak z nim pogadac zeby go nie urazic?

Gość kohanica
Okjoj, moze żona ma coś, albo po prostu niedokładnie sie myje a jest gorąco:).

Gość sasasasanka
za pierwzym razem byl tylko petting no i wlozyl go ale tylko troche. za drugim robilismy to bez prezerwatywy.

jak nie używacie prezerwatywy to prawdopodobnie tak jeśli nie masz innego partnera to powiedz mu o tym wprost ...albo żeby się przekonać czy na pewno tutaj leży przyczyna następnym razem nalegaj na prezerwatywę a jak facet zapyta dlaczego powiedz o swoich podejrzeniach z tym nie ma laby

Gość sasasasanka
nie, robilismy to tylko te dwa razy i jestesmy dla siebie jedynymi partnerami jesli chodzi o seks...

Gość sasasasanka
do lekarza pojde na pewno. zapytam jaka moze byc przyczyna, ale mysle ze to ten facet...

to czemu piszesz kochanek ?...a nie partner ? to że teraz jesteście dla siebie jedynymi partnerami nie znaczy że przed Tobą nie miał kontaktu z jakąś zarażoną kobietą

Gość sasasasanka
no bo on ma kogs.. moze powiecie ze jestem naiwna, ale mowil ze sie z nia nie kocha. u facetow to sie niczym nie objawia? mozliwe zeby przez kilka lat to nosil?

Gość dasfads
"i jestesmy dla siebie jedynymi partnerami jesli chodzi o seks... " taaaa :D

nie chcesz go urazić? błagam! to już lepiej syfa w kółko leczyć. Infekcja zajmie Ci jajniki i jeszcze bezpłodną się staniesz

Gość ha ha ale jaja
to musicie sie leczyc oboje ba nawet jak ty sama sie wyleczysz to on bedzie cie zarazal no ale to chyba logiczne

Gość sasasasanka
grrr teraz to z nim pogadam.. :O a jezeli on wkladal cos do pochwy i nie umyl tego wczesniej? moze to byc przyczyna? mowilam mu zeby umyl, a on ze pochwa to nie otwarta rana i że nic sie nie stanie :/ a od brudnych rak? ehh a to mi wmawia że jestem niedouczona w tych sprawach (on ma 30 lat, ja 22).

nie bądź naiwna. Przecież to Twoje ciało i Twoje zdrowie! Szanuj siebie I co to znaczy że pochwa to nie otwarta rana?? Higiena to podstawa. Bakterie wnikają wgłąb Ciebie przez szyjkę macicy

Gość sasasasanka
ja to wiem, ale do niego nie docierało :/ i teraz mam skutki. jestem wściekła.

każdy na błędach się uczy. Głowa do góry :-) do lekarza marsz i załatw sprawę z facetem. Też musi się przebadać a jak nie to kłódeczka do drzwi sypialni ;-)

Gość kjhhg
To niech sobie on wsadzi w tyłek coś brudnego..., jakiś ku.tas ten facet!

Gość sasasasanka
w sumie to "coś" lezalo dlugo w szufladzie.. niby zapakowane, ale jednak.. nie mozna powiedziec ze brudne, ale wiadomo, że zanim sie cos włozy, lepiej to umyc. jestem zła na niego, bo mowilam ze mogę miec pozniej infekcję.. ciekawe ile teraz za leki zapłace.. :O kurwa, jakby tak ciężko było wyjsc do lazienki i to umyc.. wrrr:O