Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominik1000

Kafeteria pokazuje jakie naprawdę są kobiety.

Polecane posty

Gość Dominisiu
nie wiem jak po polsku nazywa sie jak go znalesc ale chatowalam na italy.chatwap.net od mojej strony,tam dopiero rozne paragrafy ale i wspaniali czlowieka wciagal jak magnez ten chat nie raz tesknie bo szlo faktycznie znalesc niesamowite osoby Przyjaznie

Gość -Lenkaa-
Bzdurny temat. Swiadczy o braku wyobrazni autora. Nie wszystkie kobiety pisza na Kafe tylko jakis bardzo maly i konkretny wycinek. Jak chcesz porobic badanie i statystyki, to zrob i daj znac kto wchodzi na Kafe, ale nie uogoniaj.

" ale dość infantylny i na dodatek nie dostrzegasz rzeczy, które widzi od razu nawet Stevie Wonder " jedyna rzecz jaką nigdy nie widze to to ze nigdy nie potrafie poznac czy komus sie podobam czy nie a co do mojej " infantylnosci " to wywnioskowałes to tylko z kafe aby ocenoic człowieka nalezy go poznac osobiscie ale jak wiekszosc mozna tu ocenic przeciez to takie łatwe no nie

Dobrze Odkąd przeprowadziłem się w zupełnie inne miejsce to nie mam tutaj nikogo. Tylko znajomi z pracy. Mieszkam sam i w sumie jestem z tego zadowolony, czasem mnie to złamie ale rzadko. Teraz mam niestety urlop, i siedzę na kafe zamiast gdzieś pojechać.

Nie cream - jesteś infantylny - widać to po Twoich pytaniach oraz po rzeczach, które Cię dziwią... To nawet nie jest zarzut- to nie Twoja wina, ale tak jest... W sumie to Cię lubię, trochę mi Cię szkoda, bo ktoś coś skopał w procesie wychowawczym...

Gość wielmozny pan
zgadzam sie z autorem tematu.. niestety ale kobiety dokladnie sa takie jak dominik opisuje

Gość calineczka z deczka
Dominik ale nie powinienes tak traktowac kobiety na zasadzie twojego tematu to dziecinada pomysl troche nim zrobisz cos,tak to tko literki ale mimo wszystko rozgrywka nie fer

Gość do dominik100
ok. ustaliłeś że kobiety są kurewskie i się zgadzam z tym, faceci zresztą też ale jak będzie teraz wyglądało twoje życie???? już zawsze sam? do końca? nie będzie już tej JEDYNEJ? jak planujesz te kilkadziesiąt lat które pozostały?

Dominik to dlaczego nie wyjechales i wybrales kafe??? ja jutro wieczorem koncze swoje obowiazki i robie sobie wolne, nie wyobrazam sobie siedziec przy kompie, moze raz po raz zerkne wieczorem to dla pocieszenia jedna zla kobiete bedziesz mial mniej na tym forum

Gość zołza jakich mało a co :P
wypraszam sobie "wulgarną suką" jestem TYLKO w łóżku z męzem i tylko czasami :P

tak naprawdę forum pokazuje, jak kobiety są zróżnicowane. NIektóre bardzo inteligentne, wrażliwe, umiejące zrozumieć cudzy punkt widzenia. Obecność na forum raczej poprawia moje zdanie o kobietach, niż je obniża. Dominiku, części chłamu się nie czyta po prostu i wtedy łatwiej jest zachować wyważoną opinię, zwłaszcza gdy się czyta głosy kobiet normalnych, które faktycznzie mają coś do powiedzenia i to w sposób nie wulgarny. Zresztą wulgarność u obu płci idzie na ogól w parze z miałkością intelektualną.

Zresztą wulgarność u obu płci idzie na ogól w parze z miałkością intelektualną. odezwal sie koles, ktory stworzyl termin hibernacji moralnej, boki mozna zrywac

''Dominik to dlaczego nie wyjechales i wybrales kafe??? ja jutro wieczorem koncze swoje obowiazki i robie sobie wolne, nie wyobrazam sobie siedziec przy kompie, moze raz po raz zerkne wieczorem to dla pocieszenia jedna zla kobiete bedziesz mial mniej na '' Nie , ciebie akurat lubię. Jakoś mi się odniechciało samemu jechać, ale też mam zajecia, resztę rzeczy w mieszkaniu skończę i przy samochodach porobię, także jakoś minie. Ale tobie życze udanego wypoczynku, tylko nie bierz ze sobą laptopa :)

lubisz, bo mnie nie znasz- twoje stwierdzenie laptopa zostawiam, bede miala wesola gromadke przy sobie ( siostry z dzieciakami) tak wiec nie bede sie nudzila:-) ale dziekuje i rowniez zycze milego urlopu... wracam do swoich obowiazkow

Gość calineczka z deczka
no i sam dominik obalil wlasna teorie o kobietach bo jedna lubi i napewno wiecej by sie znalazlo

Gość Nie, kafeteria pokazuje
jacy naprawdę są mężczyźni którzy nie potrafią znaleźć sobie kobiety.

Gość kot13
autor jest uzależniony od forum internetowego - to niestety wypacza myślenie ale na szczęście jest odwracalne:-) Autorze- obserwuj nie innych a siebie...wiem , że to trudne ale forum w niczym Ci nie pomoże. jest zbiorem subiektywnych opinii o świecie których w żaden sposób nie możesz zweryfikować.

Gość ta prawde objawiona
znam juz od dobrych paru lat dlatego jestem sam i jest mi git z tym :classic_cool::)

"Kafeteria pokazuje jakie naprawdę są kobiety." Najwazniejsze, ze w ogole nie pokazuje jacy sa mezczyzni, bo pzreciez dominik1000 sie nie liczy jako przedsawiciel wspomnianych :)

Gość stare panny tez sie nie zalicz
do plci pieknej a konkretnie zaklamanej :D

Gość kobietka :-)
Dominiku jak chcesz poznac jakie sa kobiety poprostu umow sie z jakaś na kawe, obiad, do kina, pobądz z jakas w związku np: chociaz rok, zamieszkaj pod jedym dachem wtedy nas poznasz. Siedziąc na kafe i czytajac te glupoty to nigdy nie poznasz kobiet. Głowa do góry gdzies jest tobie pisana fajna dziewczyna ktora ciebie pokocha. Tylko wyjdz z internetu do ludzi.

Gość martynnaa__24
Dokladnie, troszke cie autorze z ta opinią poniosło.. tak szerokie uogónianie na podstawie tak wąskiego zakresu wiedzy nie świadczy o tobie dobrze. Zreszta jak ktos słusznie wspomniał tutaj nie poznasz dobrze kobiet. Takie forum jest własnie po to, aby porozmawiac o bzdurkach i bzdurach. I wchodząc w jakiś głupawy watek łatwo można sie w niego wplatac i troche uwstecznić. Sama nie uważam sie za głupią kobietę ( naturalnie nawet gdybym taka była moje zdanie na ten temat byłoby podobne :) a często tu zagladam i nie raz wypowiedziałam sie w zupełnie durnowatym temacie, zreszta teraz tez to robie i marnuje kilka minut mojego zycia. No ale jestem nauczycielką, mam wakacje to i troche wolnego czasu do zmarnowania. Życzę jak Pani z postu wyżej abyś poznał kobiete w realu która zweryfikuje twój ogólny spaczony obraz pań.