Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faghh

Pmózcie mi ja juz nie wytrzymam tak dłuzej, Co zrobic zeby..

Polecane posty

Gość faghh

ja ie wszystkim przejmuje.. :( to jest okrpne,, ciaagle jestem smutna, ktos cos powie zlego o mnie a ja juz cała sie blokuje drze i nie moge nic zrobic cały dobry humor spływa i czuje sie smutno... jak to zmienic,,, co zobic zeby miec wszystko iwszystkich w dupie (tych którzy mi dokuczaja albo powiedza o mnie cos obrazliwego itp..) czy mozna to jakos wyciczyc? bo ja widze ze dłuzej tak nie pojade... :(

Gość faghh
nikt nie wejdzie, nie wypowie sie :(( ja juz nie wytrzymuje, naprawde jest mi ciezo :(

Gość faghh
no własnie, nie mam :( nic mi nigdy do głowy nie przychodzi, estem zbyy wrazliwa zeby móc sie odgryzc, nie daje rady :(

Musisz wypracować poczucie własnej wartości. Jeśli to Ci się uda wówczas nie będziesz brała do siebie głupich uwag. To wymaga dużej pracy nad sobą, totalnej zmiany myślenia o sobie i ludziach. Ale jak sądzę opłaca się. Bez tego dalej będziesz się przejmować..

twój problem tkwi głęboko w Tobie. Myślę że sama tego nie zwalczysz. Jakiś psycholog by Ci pewnie pomógł Takie zaniżone poczucie własnej wartości prawdopodobnie ciągnie się za Tobą od dzieciństwa. Pewnie jakieś błędy wychowawcze rodziców

cecha z ktora sie teraz borykasz jest zapewne wyniesiona z dziecinstwa, kiedy domyslam sie nie bylas doceniana, ale najleszym srodkiem na to jest wstanie z lozka prawa noga nie postrzeganie innych, lub wprawianie ich w zaklopotanie, inteligentnymi wypowiedzeniami.

Gość faghh
dziekuje za wypowiedzi, moze jakos sie postaram ale nie sadze ze mi sie to uda :(

Gość faghh
oj, gdybym ich nie miała, juz dawno byałbym przegrana..