Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

logaA

Temperatura około owulacji

Polecane posty

Witajcie:) Ja również mam problem z poczęciem :(..Staramy się 3 cykle dziś właśnie 3 powinien się skończyć..Zrobiłam badania okazało się że mam podwyższoną prolaktynę po obciążeniu i biorę bromergon do tego od 19-23 dc zażywałam Luteinę pod język..I teraz mam pytanie tempka przed owulacją u mnie wynosi ok 36,2-36,28 kiedy mierzyłam w 25 dc wynosiła 37,7 nastepnie stopniowo spadała wczoraj-27dc wynosiła 36,64 a dziś zamisat spaść niżej znów się podniosła na 36,77 @ chyba się zbliża bo brzuch mnie boli poza tym na termometrze były ślady krwi..Tylko nie wiem dlaczego nie ma spadku temoki??? Dodam że jak miałam robione usg w 17 dc to owulki jeszcze nie było ale mogła być później jak zaczęłam zażywać bromergon bo on przywraca owulację... Pozdrawiam i życzę dużo wytrwałości w starankach choć wiem jakie to trudne :/

logaA wiem, że łatwo jest zwątpić gdy się starasz a tu nic. też się modliłam, na msze dawałam, później przestałam zupełnie i tak mi zostało z braku ciąży straciłam i wiarę :-O prolaktynka nie znam się na pomiarach jak już wcześniej mówiłam ale zaglądaj tutaj logaA na pewno Ci coś doradzi :-)

co do modlitw to ja nie zaprzestane :_) bo wierzę że w koncu się uda:) co do temp. sama ma ten dylemat :) tak więć możemy pisać o swoich niepewnościach. Dużo szukam w necie, że temp. nie musi być 37 tylko musi byc podwzszona odnośnie temp. z przed owulacji a zawsze spada przed okresem

kurde a ja mam śluz z krwią dziś 28 dc cyklu i tylko to żadnego obfitego krwawienia no chyba że się dopiero pojawi..Do tego bóle brzucha takie skurcz raz mocniejsze raz słabsze i brak spadku tempki ale podobno to mierzenie to już prehistoria jest...Nie wiem co mysleć zobaczę może jutro się @ pojawi..Niech przychodzi jutro albo niech nie przychodzi wcale!!!!!! :(...momentami to już pozostaje załamka:(

przed @ powinien być spadek tempki, a od kiedy boli cię brzusio ? czasem w ciązy nawet są plamienia w czasie spodziewanej miesiączki :) zrób test. mi niestety tępka się waha dziś 36,7 więc szału nie ma i chyba u mnie będzie załamka :( a myślałam , że na urodzkinki zrobię sobie i dziadkowi :) prezencik :) Ale nic straconego póki nie ma @

logA no u mnie też dziś z temką szału nie ma 36,66 ale normalną powinnam mieć 36,28- to najwyższa....Wczoraj nyły z mężem przytulanki i miałam nadzieję że cos przepchamy ale nie:/ było troche krwi na siusiaku i ja tez ją widziała na spodziewałam się więcej i od tego czasu nic byłam pewna że w nocy sie coś pojawi ale nawet kropli krwi...Nie bedę robic tesu bo to nierealne żebym była w ciąży...jak mi gin powiedział w 17dc cyklu że owulki jeszcze niebyło ale że może jeszcze będzie t w sumie odpuściłam w tym miesiącu może raz się ptzytulaliśmy w 20dc bo miałam mega wielką ochotę:), ja myslę że może przez tą luteinę???

Prolaktynka a jakie ty masz długie cylke ? ja brałam luteinę po język na wywołanie okresu

logA 28 czasem w porywach do 30 dni :( dzis jest 29 zobaczę może jutro sie pojawi małpiszon wstrętny.. Ja luteine brałam na przedłużenie fazy lutealnej i może dlatego to wszystko się przedłuża??? Bo jeżeli owulke miałam np w 20 dc (w 17 dc byłam na usg i jeszcze nie było) to w sumie @ może przyjść nawet w 34dc prawda??? nie wiem juz co mam myśleć nie chcę mieć znów zgubnej nadziei :(

Prolaktynka ja bym zrobiła test ciążowy na twoim miejscu :) J a miałam taką sytuacje w ostatnik cyklu : usg w 13 dniu gin powiedziała , że już po owulacji :( a okres dostałam w 38 dc czyli nie ma reguły na to wszystko to tylko organizm. Ja też nie mam powyższonej temperatury 37 okres mam jakszybciej dostać 15 no ewentualnie 13 a brzuch mnie naparza od tygodnia i tak strasznie dziwnie, żę gdybym miała tę tempkę powyżej 37 to dałabym sobie rękę uciąć , żę jestem w ciąży :) tak mnie boli, że musię spodnie w pracy rozpinać hihihihi A jakie ogolnie masz obiawy ?

Hej Dziewczyny sorry że się ciągle wcinam nie znając tematu ;-) chciałam tylko powiedzieć że jak ja zaszłam w ciążę to miałam plamienia więc nic straconego! Nie chcę podsycać Waszej nadziei ale takie są fakty. A było tak :-D ostatnią @ miałam 6 grudnia. 2 stycznia zaczęłam plamić. Żadne duże krwawienie tylko właśnie plamienie jak na początku okresu. Zdziwiłam się że tak wcześnie bo moje cykle były 35-42 dniowe. Stwierdziłam że to pewnie przez upojnego sylwka bo loty to ja miałam że film się urwał :-D. Plamienie trwało dwa dni i koniec. Zaczęły mnie piersi boleć i to bardzo. To pomyślałam że znowu mam zaburzenia hormonalne więc się nie przejmowałam. 9ego mąż kupił test ciążowy i zmusił mnie żebym go zrobiła na drugi dzień. Nie chciałam bo nie było szans na ciążę ale żeby go nie drażnić zrobiłam i wykazał ciążę!!! W tym samym dniu znowu zaczęłam krwawić... Gdyby nie mąż to o ciąży dowiedziałabym się Bóg wie kiedy bo kolejne krwawienie znowu wzięłabym za początek @

ale była radocha co :) dlatego też mówię , że każdy organizm jest inny więć nie ma co gdybać :) piszcze co czujecie i tyle :0)

Radocha? To był szok!! :-D Po czterech latach starań. I to właśnie facet wyczuł że coś jest nie tak a nie ja co to niby tak znałam swój organizm.... Jak zobaczyłam wynik testu, a robiłam go po 6ej rano szykując się do pracy, tak mi się ręce rozdygotały, że miałam problem z wybraniem numeru do męża na telefonie. A jak mu powiedziałam o wyniku to on krzyknął '' O kurwa!'' :-D :-D

nie u mnie @ przyjdzie na bank znów krew ze śluzem ale chciałąbym doczekać takiego finału extra:) tylko może trochę mniej niż 4 lata bo chyba umrę ze zmartwienia :(

Doczekamy się napewno :) Ja też dostanę @ dziś znow 36,6 boli mnie bryuch już tak jak na miesiączkę :( no cóż teraz to niech jaknajszybciej przyjdzie i kolejny cykl mam nadzieje, że owocny

hej dziewczyny u mnie tempka dzisiaj 36,9 :) zrobiłam test ale negatywny wiem, że może być za wcześnie ale musiałam bo uwaga !!!! w piątek jestem ostatni dzień w pracy ZWOLNILI MNIE :( ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i moja szefowa załatwiła mi od razu drugą robotę dużo lepszą :)

logA kurde widzę że tempka u Ciebie wzrasta kurde to może zafasolkowałaś???Życzę Ci tego z całego serca :) i trzymam kciuki :).. A co do pracy to cóż czasy ciężkie ale nie to najważniejsze:) to moje zdanie:)

logaA tak mi przykro że Cię zwolnili :-( ..... i gratuluję że zatrudnili :-D a ile masz do spodziewanej @?

prolaktynka mam taką nadzieję :) też uważam że praca to nie wszystko :) nawet jak będę terz w ciązy nie przyznam się i pójdę do nowej pracy a poźniej udam że to wpadka ihhihihihih

logaA i bardzo dobrze. Też bym tak zrobiła ;-) 4 dni.. wiem to jak 4 lata

STRASZNIE ale prawdopodobnie w sobotę pojadę do Włoch na urlop :) mąż mi fundnoł wycieczkę :)

Cześć logaA mam nadzieję że tu jeszcze zaglądasz. Życzę Ci udanego urlopu i dobrej zabawy! Czekam na wieści od Ciebie :-)

hej niestety sprawy się pokomplikowały, zrobiłam rachunek swojej sytuacji, muszę zrezygnować z nowej pracy bolał mnie brzuch w czwartek i poszłam do ginekologa powiedział ze jest duże prawdopodobieństwo ciąży zrobiłam w 12 dniu tak mi się wydaje od zapłodnienia hcg ale nic nie wyszło zrobiłam test owul. wyszedł poz. dziwne w 30 dc owulacja :( tempka od 2 dni 37st. nie wiem co mam myśleć ? pomocy tak bardzo ucieszyłam się jak powiedział, że jest duże prawdopodobieństwo że jestem że endo ułożyło się w kształcie kabaczka a nie linii prostej a ty kubeł zimnej wody z hcg :( przez to nie pojechaliśmy do Włoch :( Co o tym myślicie może za wcześnie zrobiłam hcg może zapłodnienie było później ?

wyszło mi <1 :( konsultowałam przez tel.i powiedział, że wynik mówi o tym że brak ciąży, wydaje mi się że nie kojarzył która pacjentka do niego dzwoni po powiedział jeszcze ze na usg też nic nie wychodziło :) a mnie powiedział, że duże prawdopodobieństwo że to ciąża , miała powtórzyć wynik w czwartek przed wizytą , ale nie zrobię idę do niego i na usg może coś lepiej zobaczymy bo łudzę się , że mam za niski poziom :)