Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

logaA

Temperatura około owulacji

Polecane posty

hej Sytuacja wygląda tak : tempka nadal 37 dzisiaj nawet 37,2 :) we czwartek ranko obudziłam się z mokrymi majtkami poleciałam do toal. a ty dziwna rzecz nie krew tylko takie dziwne wodnista wydzielina w kolorze brązowym usiadłam na kibelek i wyleciał mi 1 skrzep ok. 2 cm i troszkę krwi zabarwionej na brązowy kolor, potem jeszcze 1 pod. lekko zabrudzona na brązowo i koniec . Poszłam do gin w ten dzień, powiedział , że jak Hcg wyszło 1 to nie ma mowy o ciąży i że jak się uprę to może zrobić mi usg dowcipne :) i zrobił nadal było coś psełdo pęcherzyk ciążowy ale powiedział , że to nie ciążą bo nie ma podwójnego echa cokolwiek to znaczy tylko znów go dziwiło endo 16,5 mm strasznie grube i powiedział, że na jego oko to dostanę okres za ok 2-3 dni i że przez to endo grube strasznie się będzie lało w tym miesiącu. Dziś jest 39 dc ja nadal nie mam miesiączki nie wiem czy jest możliwe żeby on tego jeszcze nie widział no chyba, żę miała owulkę ok. 30dc to wtedy lipa :( nie wiem już co mam robić masakra dostałabym okres to przynajmniej zacząłby się nowy cykl

Gość ilkaaaaaaaa
LogA widzę że znasz sie na tym:) robilam 3 testy , 16 dni 20dni po stosunku(peting, ale chłopak wszedł we mnie ok.3 razy na początku) i w dniu spodziewanej miesiączki, wyszły negatywnie...czy moge traktować je jako prawdziwe wynki?? dodam że moja temperatura jest teraz 36,4 a jeszcze ok.7 dni temu 37,2.Pobolewa mnie brzuch, piersi również...a okresu nie mam:(

Cześć logaA czekałam na wieści od Ciebie. Faktycznie to trochę dziwne. Lekarz mógł jeszcze nic nie widzieć na usg. To trochę za wcześnie... mam nadzieję że to nie okres tylko plamienie takie jak ja miałam :-)

Cate nadal brak miesiączki tempka wciąż 37 dzisiaj znów pokusiłam się o test i znów negatywny :( dziwi mnie to jednodniowe plamienie nigdy tak nie miałam zawsze był to zwiastun @ a teraz nic :( już nie wiem co mam robić

ilkaaaaaaaa sytuacja czysto teoretyczna : testy jak najbardziej powinny wyjść , temperatura w ciąży to 37st. ale nie ma reguły zależy jaką miałaś tem. w pierwszej fazie cylku tem. niskich, zawsze przed okresem temp. spada . Być może się stresujesz i miesiączka się opóźni. ps. a nie lepiej iść na całość jak i tak ryzykujesz :) hihihih sory za szczerosc ps. nie jest tak wcale łatwo zajść w ciążę :)

Witajcie :D Dawno mnie tu nie było:P logA ja nie chcę Cię nakręcać żebyś później nie miała dołka gdyby @ jednak sie pojawiła ale moja znajoma z pracy dowiedziała się dopiero w 3 mies. że jest w ciąży w tym czasie zrobiła z 8 testów i żaden nie wyszedł pozytywnie...Poszła do lekarza i ten dał jej luteinę na wywołanie ale jak wiadomo luteina wywoła @ kiedy nie jestes w ciąży a kiedy masz fasolkę to utrzymuje ciąże:)..Myślę ze też powinnaś pójść niech da Ci tą luteinę przecież jesli to nie ciąża to coś się dzieje nie tak..albo może powtórz bete???

hej Prolaktynka miło że tu zaglądnęłaś :) co z twoim staraniem ? dzisiaj 37st. okresu jak nie ma to nie ma ale doszło bolesność piersi , więc niebawem przyjdzie wredota @ Już jestem umówiona na wizytę 6,09,10 jak do poniedziałku nie dostanę okresu to lecę na betę

logA no u mnie dziś juz 15dc i dopiero wczoraj wieczorem zobaczyłam troche śluzu przejrzystego rozciągliwego..Może i owulacja wróci w tym cyklu to takie moje dwa marzenia :D miec sluz i owulację :D..Życzę Ci aby piersi bolały z innego powodu:D a @ wredny niech przyjdzie ale dopiero za 9 miesięcy :D pamietaj dopóki @ nie ma jest nadzieja na fasolke :D

Mnie też tabletki anty rozregulowały organizm na maksa, odstawiłam rok temu i do dzisiaj nie umiem wrócić do normy, miesiączka przychodzi jak chce albo wcale.

precz z tabletkami hahahaha Prolaktynka a mierzysz tempkę? to naprawdę pomaga. Ja dzisiaj mam 36,9 okresu dalej brak hihihih :)

hej dziewczyny zaglądacie tu jeszcze ? Ja niestety dostałam w niedzielę okres :( Ale muszę wam powiedzieć, że mierzenie tempki to rewelacja , przez 16 dni miałam 37 w niedziele rano wstałam i tempka spadła do 36,6 wstała z łóżka poszłam do kibelka i co od razu @, rewelacja w tym sensie że jednak to działa :)

cześć :-) codziennie sprawdzałam czy coś nowego napisałaś :-) przykro mi że @ przyszła. tym bardziej że spóźniała się to miałaś nadzieję .... a tu nic no ale nic. nowy cykl nowe możliwości :-)

logA zazdroszczę Ci tej tempki :) ja to pewnie nigdy nie będę mieć nawet owulacji, fazy lutealnej a już nie mówię nawet o ciąży :( zaamka (

Prolaktynka - no co ty nie złamuj się na wszysko są lekarstwa. dziewczyny sytuacja jest dość dziwna bo po okresie w 6 dc miałam 36,6 i przez kolejne dni potem 36,8 a następne dwa dni 37,3 dziwne kurde w pierwszej fazie taka wysoka tempka ? jakby nie ten okres to bym powiedziała, że jestem w ciąż :) Kurde i przejdzie mi koło nosa usg w 12 dc bo jestem teraz za granicą i nie wrócę na czas więć mąż mi powiedział, że może tak miało być bo był to wyjazd w 4 godziny decyzyjny hiihihih żywioł :) Więć w tym cyklu idziemy na żywioł więć może coś z tego będzie :) wyluzowaliśmy się już cały tydzień może będzie dobrze, w miarę możliwości będę pisać :) buziaki dziewczyny i zaglądajcie

Gość zmartwiona##
a co byscie powiedziały na to: w czasie @ miałam 36,4-5 temperaturę, potem spadła na 36,3, 9,10,11 dc to 36,5 dalej znów 36,2-3...potem spadek 16 dc na 35,8 od 17 dc do dzis (czyli 27 dc) mam w granicach 36,3-4... a zazwyczaj miałam wzrost do 36,6-7 od ok 20 dc...a teraz nic, ciągle nisko :( co to może być?

16 dc mogłaś mieć owulacje , ale jak dla mnie to powinnaś mieć potem w granicach 36,5,6 , a czy miałaś kiedyś monitoringo? są cykle bezowulacyjne więć może ty masz taki cykl

JA od 2 dni mam 36,6 więc zapowiada się dobrze :) te dwa ni powyżej 37 to może jakieś przeziębienie czy osłabienie :)

Gość zmartwiona##
nie, nie miałam nigdy monitoringu. Tempkę mierzę już ze 2 lata i zawsze wzrost w II fazie był właśnie ok 36,5-36,7...dlatego teraz mnie to zmartwiło że jest jakoś dziwnie... od wczoraj mam 36,6 a dzisiaj 36,7 z rana...

hej Dziewczyny w poniedziałek byłam u gin był to 16 dc i miałam dwa pęcherzyki jeden w lewym jajniku 27 mm a drugi w prawym 22mm super fajnie tylko mój mąż zaniemógł potem kłótnia i w końcu mi powiedział, że robię za dużo szumu wokół tego że sieję ferment i że jak tak bardzo chcę mieć na siłę dziecko to go nie będę miała:( i moje jajeczka się zmarnowały a szkoda :( więć powiedziałam sobie , że daje nam a raczej mu 3 miesiące nie bębę brała CLo i chodziła na monitoring i nie wspomnę ani słowa o ciąży zobaczymy ja poczekam mimo że mam już 32 l. A co wy o tym myśłicie ?

Gość nabi
LogaA tak czytam i czytam z zainteresowaniem i nic... Zagladasz tu jeszcze? 3 miesiące minęły. Czy przerwa poskutkowała? udało się?

Gość nabi
Daj znać :)