Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jedyny sensowny

VAT zwrósł ale dla Polaków ważniejszy krzyż

Polecane posty

Normalnie mnie szlag trafia. Niech zrobią zryw przeciw podatkom! Vat zwrósł, zamiast 22 będzie 23%. Czyli jak dostajecie 100 zl, to z tej stówki 23 zł zabiera państwo z ustawy. ale nie krzyż...

Gość dzastina torba Roberto
ale wiaara i tak woli podniecać się krzyżami. Wychowani w moherach przez radyjko z Torunia

Gość taa niedobra pupa
Też to dla mnie żałosne. Czemu ci emeryci i renciści, nie potrafią tak protestowac przed np. tym groszowym świadczeniom, jakie dostają od państwa, typu 800 zł za 35 lat pracy.....

bo emeryci i rencisci boją się ojca rydzyka i radyjka Maryla.

właśnie...no ale cóż, skoro debile poszli głosować nie dziwmy się, że tak jest. Komor jest z po, więc podpisze każdą ustawę po.mam nadzieję, że wszyscy jego wyborcy są bardzo z siebie dumni, że dokonali dobrego wyboru i dostaną 23% VAT-u:O

oni kurwa zniszczę jeszcze bardziej ten kraj. Ludzie zróbmy coś

bo taki zryw potrafią zrobić jedynie ci, którzy przeżywli wojnę. Młodzież teraz będzie siedzieć cicho i przyklaskiwać władzy, bo tak im powiedzą w telewizji, bo tak jest modnie... żal mi tych oszołomów spod krzyża, bo właśnie ich rękami i krzykiem rząd cichaczem wprowadził wyższy vat :) bo kraj żyje aferą, bo jest zadyma, a to co, że zapłacę dużo większe rachunki.