Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian_Katowice_26

Moja kobieta to typ imprezowiczki... nie lubi byc kontrolowana i lubi flirtować

Polecane posty

Gość Prażynka_87
Adrian a czy to nie jest tak ze dziewczyna koloryzuje żebyś był o nią zazdrosny? nie widziałeś jej w klubie więc pochopnie wydajesz opinie ( jeszcze o osobie którą rzekomo kochasz) pokaż że jesteś twardzielem zazdrosnym wylej ją podczas seksu ;) heh

Gość Adrian_Katowice_26
" zdefiniuj słowo "zabawiać" tańczę z innymi facetami, flirtuję ale wszystko do pewnych granic. nie pozwalam się obściskiwać w tańcu, nie pozwalam postawić sobie drinka, nie daję do siebie numeru telefonu , nie wyszłabym z jakimś facetem z klubu. " no sorry ale dla mnie taki ostry flirt z jakims facetem na disco albo wspolny taniec z nim to juz przesada... odwrotnie kobieta odrazu by zajebala focha na faceta i pewnie by mu zaczela jechac zeby do niej spierdalal, kiedy jednak kobieta tak sie zabawia to wszystko ok tak? ehh.. jebane hiporktyki co do numeru.. to ona zapewne swoj rozdaje :/

sam jesteś hipokrytą wiążąc się z dziewczyną o takim a nie innym stylu życia i teraz narzekając na to. widziały gały co brały.

Gość Adrian_Katowice_26
Adrian a czy to nie jest tak ze dziewczyna koloryzuje żebyś był o nią zazdrosny? nie widziałeś jej w klubie więc pochopnie wydajesz opinie ( jeszcze o osobie którą rzekomo kochasz) Prazynka skad wiem, ze taka jest?? bo wyobraz sobie, ze za nim ze soba zaczelismy byc.. to znalismy sie coanjmniej 3 miechy.. i sam fakt w jakich ja okolicznosciach ja poznalem (pozwolcie, ze zachowam to dla siebie) daje mi do myslenia.. wiem jaka to jest kobieta, po drugie ona sie nie kryje z tym.. mowilem wam ze czesto mi opowiadala o swoich przezycziach na disco podczas kiedy juz bylismy parą a o jej przeszlosci sexualnej to nawet nie chce wspominać bo mam wtedy kolejnego dołka... ma conajmniej 10 partnerów sexualnych i rozne "dzikie" akcje na swoim koncie np: orgia w pare osob czy też anal badz mizianie sie z kolezankami

miasteczkowa, wystarczy pilnować swojego drinka. gdy schodzę z parkietu nigdy nie piję tego samego piwa, które piłam zanim poszłam tańczyć.

LOL :D to czego od nas teraz oczekujesz, albo od niej? cudownej przemiany? WIDZIAŁY GAŁY CO BRAŁY :D

co ty tak klniesz w tych swoich wypowiedziach widac ze jestes nerwus ;) nie przejmuj sie tak nia. Wiesz co ja bym na twoim miejscu zrobila powiedzialabym ze to koniec bo nie mozesz tego wytrzymac i bys zobaczyl czy ona sie stara to ratowac bo gdyby sie starala to czyli jej zalezy a jesli nie to chyba sam bys wiedzial jaka jest a tak tkwisz i sie sam zamartwiasz

Gość Adrian_Katowice_26
pia gizela przestan pieprzyc.. za nim bylismy para to zwyczajnie mi nie przeszkadzalo ze to taka dziewczyna.. wtedy mi zalezalo zeby ja zdobyc i tyle teraz kiedy juz jestesmy razem to mnie to boli, ze jej nie wystarczam i ona nadal sie zabawia

Gość miasteczkowa juz nein
A ja mam propozycje zacznij ja traktować tak jak ona Ciebie..... pojedź z kumpalmi na impreze a potem powiedz że byly zajebiste laski i miałeś "branie" bedzie zazdrosna taj jak Ty i moze wtedy pomysli ;;;;;

Gość ence pence w ktorej rece
a ja rozumiem autora, mnie tez zajebiscie wkurwia kiedy moja kobieta zaczyna flirtowac z innymi albo podczas mojej nieobecnosci kiedy o niej mysle, tesknie itp.. ona sie zabawia w najlepsze w klubach tanczac z innymi facetami, dajac innemu telefon czy nawet jakies tam flirty przez nk.. trzeba sobie powiedziec jasno, nie ma wiernych w stu% kobiet to takie stworzenie, ktore zawsze bedzie lecialo gdzies w bok

Gość Adrian_Katowice_26
miasteczkowa.. ale moi znajomi juz tez wyrosli z takich badziewnych imprez w klubach, po co to komu? to juz nie te lata, nikomu sie nie chce.. juz wole wyjsc na osiedle na piwo i wrocic do domu niz latac po klubach po drugie mi sie nie chce chodzic do klubu z kolegami.. po cholere mam sie zmuszac? jakbym juz poszedl to ten wypad by wygladal tak ze bym stal pod sciana z piwem i wyszedl po godzinie... owszem z kobieta bym poszedł, ale ona mi w ogole nie proponuje takich wyjsc.. a jak idzie to nawet mnie nie pyta czy chce isc tylko mi oznajmia ze idzie z kolezankami...

Gość orian
"k**wa ale dlaczego wy jestescie takie bezuczuciowe i takie hmm z parciem na zabawe?? czy naprawde nie wystarcza wam chłopak? tlyko musicie wciaz sie zabawiac, flirtowac z innymi itp.. a tak narpawde to na ch*j ten chlopak? jak zacznie robic sie zazdrosny , sprawdzac kobiete to tylko kobieta go rzuci.. a jak jest obojetny to moim zdaniem to juz ch*j nie zwiazek, wiec tak naprawde to ja nie wiem po co kobietom jest facet" O nie, nie, mój chłopcze. Normalnym dziewczynom wystarcza ich chłopak. Widocznie wziąłeś sobie jakąś szmatę, a że jesteś c*pa nie facet, to skamlesz na forum zamiast kopnąć ją w przeorany na cztery strony świata zadek.

Gość Adrian_Katowice_26
aha i jeszcze jedno, zeby nie bylo ze ja taki nudziarz i dlatego ona z kolezankami lata bo mi sie nie chce.. juz conajmniej dwa razy jej propnowalem zebysmy wyszli razem do klubu i ona nigdy ze mna nie chce chodzic... woli z kolezankami, to chyba o czyms swiadczy tak? zdaje sobie sprawe ze przy mnie sie po prostu nie zabawi tak jak lubi.. czyli alkohol, chlopcy, flirt itp

Gość orian
"owszem z kobieta bym poszedł, ale ona mi w ogole nie proponuje takich wyjsc.. a jak idzie to nawet mnie nie pyta czy chce isc tylko mi oznajmia ze idzie z kolezankami... " Kwiczę ze śmiechu:) Wy na pewno jesteście parą? Czy tylko Tobie tak się wydaje? Ogarnij się facet, bo tracę szacunek do męskiego rodu.

Gość TH is IT NW
Nie chciałbym mieć takiej dziewczyny Jako koleżanka to może być

Gość Pomarańcza89
Nie rozumiem tego świata, gdzie nie spojrzę to zawsze to samo, ludzie niedopasowani do siebie. Może lepiej patrzec na charakter niż tylko na wyglad, a potem narzekać, że to mi nie pasuje w jej zachownaiu, tamto tez przydałoby się zmienić itd... itd...

Gość Adrian_Katowice_26
no wlasnie to jest smutne.. bo gdybym wiedzial, ze ona mnie po prostu ma jakos swojego pajacyka ktory ja rucha to bym nie robil takich emocjonalnych scen w sobie.. ale my jestesmy oficjalnie para :O a ona jest mimo tego taka obojetna wobec mnie a ty orion nie wiem co sie tutaj plujesz... taka jest prawda, ze atrakcyjne kobiety wlasnie takie sa a ona akruat zalezy do zajebiscie sexownej pułki.. typ kobiety, ktora jak idzie to praktycznie kazdy cwaniaczek sie za nią oglada i w myslach ją rucha

Gość miasteczkowa juz nein
Robisz chłopie tak... Jesli nie mieszkacie razem.. Pewnego razu w sobote... Gadasz z nią mówisz ze nie masz planów na wieczor.... Wylaczasz o 18 telefon i niech sie dzieje co chce!!!! JESTEŚ NA KAŻDE SKINIENIE POKAŻ ŻE NA TWOJĄ UWAGE TRZEBA ZASŁUŻYĆ na drugi dzień jak sie spyta gdzie byłes to powiesz ze pobalowałeś z kolegami i było kilka koleżanek telefon Ci sie rozładował a Ty tego poprosu nie zauważyłeś.....:) POKAŻ ŻE JESTEŚ FACETEM !!!!!!!!!! PROSZĘ!!!!!!!

Gość sdfsdfdsfd
Sa wierne kobiety, ale wy wybieracie wlasnie takie imprezowiczki na swoje partnerki. Tak samo jak jedziecie po kobietach ze wybieraja wrednych skurwieli na swoich facetow tak tutaj jest podobnie. Facet leci na takiego lachona bo widzi solarke,dupe na wierzchu,laske bezpruderyjna ktora latwo zarwac. A ze taka ma faceta potem w dupie to on za nia tym bardziej lata, tak to dziala niestety. Jak ktos jest mily i dobry to partner go olewa,ale jak on olewa to drugiej osobie zaczyna zalezec. Znajdz sobie spokojna normalna laske ktora mysli juz powaznie o zyciu,ja znam duzo takich. Bo jestes na przegranej pozycji w tym zwiazku a pozatym jesli ona lubi imprezy a Tobie to przeszkadza to nie dogadacie sie w tym temacie.

Gość Adrian_Katowice_26
ale ja sie nie chce z nia rozstac!! i niechce zadnej innej, nie interesuja mnie inne kobiety, czy tak ciezko wam to pojac?? tak ja wiem ze kobiety to sa obojetne, olewaja facetów itp.. i jak sie rozstana z jednym to za chwilke maja nowego, ale faceci tacy nie sa.. my sie przywiazujemy do kobiet i one nie sa nam obojetne..

Gość TH is IT NW
To się pogódź z jej stylem życia

Gość Izollda22
Robisz chłopie tak... Jesli nie mieszkacie razem.. Pewnego razu w sobote... Gadasz z nią mówisz ze nie masz planów na wieczor.... Wylaczasz o 18 telefon i niech sie dzieje co chce!!!! JESTEŚ NA KAŻDE SKINIENIE POKAŻ ŻE NA TWOJĄ UWAGE TRZEBA ZASŁUŻYĆ na drugi dzień jak sie spyta gdzie byłes to powiesz ze pobalowałeś z kolegami i było kilka koleżanek telefon Ci sie rozładował a Ty tego poprosu nie zauważyłeś..... POKAŻ ŻE JESTEŚ FACETEM !!!!!!!!!! PROSZĘ!!!!!!! ONA MA RACJĘ!!!!!!!!!!!!

Gość Izolla22
Teraz to ja ...:) NIE DAJ SIE CHŁOPIE!!!!!!

jakaś pipka z ciebie a nie facet. albo się z nią rozstań i poszukaj jakiejś panny, która lubi siedzieć w domu albo cierp w milczeniu :)

Gość Adrian_Katowice_26
no wlasnie.. widzicie jak my cierpimy dla was? bede w sobie to dusil bede cierpial a wszystko po to by z nia byc.. bo sie w niej zakochałem wy nie znacie tego uczucia, dla was nie istnieje cos takiego jak milosc do faceta.. tylko jak wam sie cos nie podoba to odrazu go zmieniacie jak rekawiczke

Alllo jak zmieniamy.....Ja swojego Kocham i nie zamieniła bym na innego... A jest wredniejszy ode mnie :D

Gość Prażynka_87
nie wybierajcie na imprezach dziewczyn które piją i mają na czole napisane zerżnij mnie . jeśli takie wybieracie to znaczy ze jesteście tak samo puści i płytcy . Ot cała prawda. Kiedyś na imprezie laska uderzyła faceta przy barze w twarz i wykrzyczała - nie traktuj mnie jak dziwkę , może byś mi drinka najpierw postawił. :) kochając plastik musicie nauczyć sie akceptować plastikowe bezmózgowie i blacharski pociąg do.... ;)