Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda....

Czy mogę być w ciąży?? błagam odp.;/

Polecane posty

Gość Magda....

A wiec tak ost. wspolzylam z chlopakiem zawsze mielismy prezerwatywe potem 20.07 normalnie na czas dostalam miesiaczke. od tamtego czasu nie wspolzylismy... ale teraz czasami bola mnie jajniki i czesto musze oddawac mocz (a slyszalam ze kobiety w ciazy mmusza częśćiej oddawać mocz) czy to jest mozliwe...blagam odpowiedzcie

Gość anikah6456
Jestem w podobnej sytuacji! Tyle ,ze w tym miesiacu dopiero 18 mam dostac okres a ostatni mialam 3 dni,od piatku do poniedzialku strasznie mnie kluło w dole brzucha i w tym samym czasie tak bolały mnie persi ,ze szok do teraz mnie bolą! Wiec nie wiem co to? dzis na 20 jade do lekarza to pewnie sie dowiem

Gość Magda....
jak bedziesz wiedziala to prosze daj znac, co ci lekarz powiedzial... na gg bede bardzo wdzieczna 7508410

Gość anikah6456
podaj mi meila bo nie mam gg,napewno ci napisze, no i dodam ,ze tez chodze czesto sikac

Gość Magda....
a to prosze.... xxmarlenciaxxd@gmail.com dziekuje bardzo

Gość aquarius
test ciążowy i będziecie wiedzieć.

Gość joojoo
jeżeli nie było wytrysku wewnątrz to raczej nie powinniście być... no chyba, że wam gumka pękła...

Gość Magda....
nie no nam nie pekla prezerwatywa...ale i tak sie boje...chociaz okres mialam normalnie

Gość anikah6456
Nie stosuje antykoncepcji,poniewaz chce byc w ciazy,ale zeszly miesiac sobie podarowalam ,bo dostalam okres ,ale teraz w polowie cyklu te bole piersi i brzucha co nigdy mi sie nie zdarzało! W tym miesiacu malo staranek wiec nie licze .Musze jednak to sprawdzic,bo nie daje mi to spokoju.,bo rownie dobrze,moze to byc zupełnie co innego

Gość anikah6456
wiec warto sprawdzic a swoja droga tak sie zastanawiam ,czy takie mocne bole piersi w polowie cyklu to normalne?bo mnie nigdy nie bolaly

Gość joojoo
Magda wątpię żebyś była w ciąży... skoro się zabezpieczyliśćie to raczej to nie jest prawdopodobne... Nie panikuj tak, może po prostu często oddajesz mocz bo cię przewiało czy coś... A jak coś to zawsze możesz kupić test ciążowy dla świętego spokoju... Mogłabyś się martwić gdybyście współżyli bez gumki, ale tak to chyba niepotrzebnie się zamartwiasz...

Gość Magda....
Moze ten mocz przez to ze przeziebilam pecherz czy cos takiego, bo ost bylam nad morzem a jak wiadomo tam zimna woda i ten wiatr... nie no ja juz nie wiem