Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b0ogatainnnaaaa

piszę żeby sie pochwalić w wam serdecznie wspolczuję

Polecane posty

kolejna niespełniona marzycielka na kafe,powiem cio autorko że ja też lubię czasem sobie powymyślac ;D a tak na serio(chociaż zakładam że ten temat to prowo) ale jeśli masz 2 auta,4 (?) firmy,bogactwo blablabla to niestety ale za kasę nie kupisz ani szczęścia ani zdrowia ani miłości. taka jest prawda że te rzeczy nie mają swojej ceny. no coż,radzę wizytę u jakiegoś dobrego lekarza od główki i apeluję o niemęczenie więcej ludzi na kafe twoimi wypocinami. no i wiem wiem że jestem gówno warta bo wynajmuję mieskzanie,zarabiam zapewne o wiele mniej od ciebie,ale ja i mąż jesteśmy zdrowi,mamy do siebie szacunek i kochamy się,ale to jest niczym jak ma się puste konto :D <stopka>''Kochać człowieka-to pragnąć razem z nim się zestarzeć'' 😍G.K.😍 http://suwaczki.slub-wesele.pl/20090808560114.html</stopka>

kolejna niespełniona marzycielka na kafe,powiem cio autorko że ja też lubię czasem sobie powymyślac ;D a tak na serio(chociaż zakładam że ten temat to prowo) ale jeśli masz 2 auta,4 (?) firmy,bogactwo blablabla to niestety ale za kasę nie kupisz ani szczęścia ani zdrowia ani miłości. taka jest prawda że te rzeczy nie mają swojej ceny. no coż,radzę wizytę u jakiegoś dobrego lekarza od główki i apeluję o niemęczenie więcej ludzi na kafe twoimi wypocinami. no i wiem wiem że jestem gówno warta bo wynajmuję mieskzanie,zarabiam zapewne o wiele mniej od ciebie,ale ja i mąż jesteśmy zdrowi,mamy do siebie szacunek i kochamy się,ale to jest niczym jak ma się puste konto :D

Gość oleander21
💤 a gdzie fotka z kasą na wysłużonej wersalce? nudddaa💤

Gość a ja ci wspolczuje
Wiesz czego bo tez mialam 3 firmy samochody i duzo kasy.Przyszedl kryzys firmy zaczely podupadac kasa sie rozchodzic a najgorrsze ze moje malzenstwo prawie przestalo istniec.Sprzedalam wszystko w pizdu splacilam prawie wszyskie dlugi, poszlam do pracy , spie normajnie nie potrzebuje tabletek ani drinka na weekend jade na wies oddycham swiezym powietrzem wylanczam telefon i mam wszystko w dupie.A najlepsze sa kolacje przy swiecach z mezem i lampce wina i czas na rozmowe.Tylko roznie sie od Ciebir tylko tym ze ja do tego wszystkiego doszlam razem z mezem a nie przyszlam na gotowe.

Gość a ja napisze tak...
to prowokacja jak nic, ale Ok , napisze co sadze o takich jak autorka prowo: jak twoj kochas zrobi cie w konia z mlodsza, ladniejsza ( a taka laske jak ty zrobi napewno), to zostaniesz w jedych majtkach ;) a wtedy to my bedziemy wspolczuly tobie ;)

Gość dffffffffffff
a ja ci gratuluję:) nie zazdroszczę i nie życzę żeby coś złego ci się stało:) ja też mam swoje cele w życiu do których dążę i mam nadzieję , że mi sie uda:) Tez nie uważam, że posiadanie pieniędzy to grzech i kara za to spotyka:) Jaką firmę planujesz otworzyć?:) i po co wam 4 rózne firmy:) te ostatnie pytania to tylko z ciekawości:)

sądząc z konstrukcji wypowiedzi, gramatyki oraz ortografii wnioskuję, że autorka topiku studiuje zapewne polonistykę, gdyż jęż polski ma w małym palcu

Gość do góry ......,,,,,.hej
do autorki Jak już jesteś taka bogata to kup sobie słownik ortograficzny i języka polskiego , bo takie błędy robisz ,że aż żal !!!! I ty uważasz się za studentkę ??!!! Jak już niby masz te 4 firmy ( choć w ani jedno słowo ci nie wierzę ) to po co ci 5 ???

Gość a ja napisze tak...
to prowo, dajcie juz zakompleksionemu dzieciakowi spokoj bo same sie osmieszacie ciagnac te "dyspute", zreszta autorki juz nie ma