Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a te ładne;)

jakie były u was objawy grzybicy pochwy

Polecane posty

Gość a te ładne;)

własnie mysle ze mam..musze isc jutro do ginekologa mam biała gesta wydzieline z pochwy..takie grudki nie ejst to normalna wydzielina nigdy czegos takiego nie miałam do tego swedzi mnie okrutnie i srednio pachnie..nie jak normalnie' ostatnio jak sie z moim facetem bzykalisy to nie umył tego dnia fiuta tylko dzien wczesniej mył moze od tego?

Gość haaaaaaaaaaaaaa
wyskrob pieczare i po krzyku

Gość ediana 26
Sama jesteś brudas a na swojego mena zwalasz. Nieładnie.

Wątpię, aby od tego, ale to na praktycznie 100% grzybica pochwy :) Nie trzeba z tym iść od razu do lekarza, idź do apteki i poproś o jakąś maść i nią smaruj, za kilka dni powinno przejść - jeśli nie, wtedy idź do gina.

Clotrimazolum - to ta maść :) I racja, nie zwalaj na faceta. A, i lepiej nie uprawiajcie póki co seksu, bo on również się zarazi.

Gość a te ładne;)
az głupio mi mu powiedziec o tym jeszcze bedzie sie brzydził

Gość a te ładne;)
a t globulki dopochwowe tez sa bez recepty bo przeciez masc jet tylko do stosowania zewnetrznego..a ja bym wolała to od srodka leczyc

Gość Miła Pani Julia
Na pewno masz grzybicę pochwy, do lekarza biegiem i przypomnij mu o swoim parnerze- musi i jemu przepisać, bo skoro masz Ty to i on bankowo też ma. Podczas leczenia zero seksu, glubulki plus leki doustne, około 14 dni leczenia i jesteś zdrowa (czasami jeszcze dłużej, czasami krócej)

Gość Miła Pani Julia
tych, co radzą leczenie na własną rekę niech wezmą koło i pierdykną się w czoło!!! Leczenie grzybicy koniecznie za pomocą leków na receptę!

Gość a te ładne;)
ogolnie zauwazyłam to od ostatniego dnia naszego wyjazdu wczesniej nie czyli niedzieli..czy dopiero jakw róciłam w poniedziałek i nie kochalismy sie od tamtego czasu

Gość a te ładne;)
do ginekologa dostane sie dopiero za tydzien..bo nie mam kasy zeby isc prywatnie chwilowo wiec..czekac cały tydzien za bardzo nie chce zadzwonie do siotry ona jest pielegniarka w czmp włodzi to moze zaradzi;)

Gość a te ładne;)
byłam u ginekolog przyjeła mnie od reki..w przychodni panstwowej;) mam grzybice i to bardzo duzą..wysmarowała mnie w srodku jodyna i przepisała Flumycon i clotrimazolum;)