Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka123456

Czy spotykalibyście się z dziewczyną, która ma krzywe zęby?

Polecane posty

Gość milka123456

jak w temacie....

Gość sghj
tak znam wiele kobiet ktore sa piekne ale maja krzywe zeby . Ja tez mam krzywe :P moze nie ejstem super piekna ale nie jest chyba tak zle ? :) Poprostu usmiecham sie delikatnie i nic nie widac :) ja mam takie kly jak wampir :P

Gość 147852963
nie spotykałbym się, nie chciałbym zeby podczas orala porysowała mojego wojownika:)

Chodziło mi o krzywe zęby, a nie ostre. Link do fotki z psem to oczywiście podszyw. sghj - wiem, co masz na mysli. Twój problem nie jest taki duży. Mi chodziło o coś poważniejszego, czego nie da się zasłonić w żaden sposób... Np.przerwa między jedynkami :o

Gość save m e pl e a se
tez mam krzywe :( ale juz niedlugo zainwestuje w aparacik;D a ty masz krzywe? czy przerwe masz?? :)

Znam dziewczynę, która ma sporą przerwę między jedynkami. Ma chłopaka i ma duże powodzenie. Ni zauważyłam, żeby ktoś z tego powodu dziwnie na nią patrzył albo coś. Ma swój urok. Nie jest tak poza tym nawet jakaś bardzo ładna. Jest szczupła i podkreśla figurę odpowiednimi ubraniami.

No właśnie ja też mam dużą przerwę między jedynkami i to strasznie wygląda. W przyszłości planuję założyć aparat, ale to kosztuje i w tym momencie mnie nie stać :o Chciałabym poznać opinię, czy az tak bardzo to przeszkadza? Bo wiadomo, ze w realu nikt mi tego nie powie wprost...

Izolda22 - niestety jak klikam w link, to żadne zdjęcie mi się nie pokazuje, więc nie stwierdzę, czy jest aż tak źle, czy nie. Dodam tylko, że mam niesamowite kompleksy na tym punkcie :(

Ta znajoma o której pisałam z pewnościa nie ma kompleksu na tym punkcie, uśmiecha się od ucha do ucha. Pewnie dlatego nie ma z tym problemu. Bo inni tak samo to odbierają, jakby to absolutnie nie był żaden problem. Także ja tam uważam, że wszystko zależy od odpowiedniego nastawienia.

Nastawienie staram sie mieć pozytywne, ale jednak zazdroszczę dziewczynom mającym ładne, równiutkie ząbki...

A ja myślę, że to właśnie ją czyni oryginalną i przez to też atrakcyjną, na pewno nie uważam, że cos takiego szpeci.

Gość zxczcxzcxzxc
to nie mozesz isc do ortodontyyyyy"????

Mogę i zamierzam, ale jak już napisałam wczesniej - założenie aparatu niestety sporo kosztuje, jak i wizyty. Dlatego na razie mnie nie stać.

przerwa miedzy jedynkami jak nie jest duza to zaden problem,nawet ta słynna modelka ,nie wiem jak jej tam,córka któregos z rolling stonesów ma taką.wazne zey nie były popsute,to jest problem

skoro jest wartosciowa to co tam zęby!!!!!!!można zawsze zrobić korektę i po sprawie!!!

Gość Pomarańcza89
Ja mam krzywe zęby, a dokładnie jedną jedynkę i uśmiecham się cały czas pełną gębą. Mój chłopak mówił, że uwielbia mój uśmiech. Właściwie to prawie każdy chłopak mówi mi, że mam cudowny uśmiech. Ja się zupełnie nie wstydzę tej wady, nawet robię sobie z tego żarty.

Gość wredna_jedza
hej Kochana! niczym sie nie martw! powiem ci szczerze ze moje zeby sa baaaaaaaaaaaardzo krzywe... wszystkie sa powykrzywiane. Ale dbam o nie i sa zdrowe i biale dlatego jestem z nich i tak zadowolona! Kiedys jak mialam 15-16 lat zeby to byl moj najwiekszy problem... bylam zamknieta w sobie nigdzie nie wychodzialam, myslalam ze nigdy nie znajde chlopaka i ciagle bylam smutna, prawie wogole sie nie usmiechalam. Ale jak zaczelam spotykac sie ze znajomymi i przyzwyciezylam swoj wstyd doszlam do wniosku zenie ma sensu zebym cale zycie zadreczala sie zebami bo i tak tego nie zmienie ze wzgledu na problemy finansowe. Wiec poprostu pogodzilam sie z tym i przestalam zaprzatac sobie tym glowe i wiesz co.. warto bylo! to bylo najlepsze posuniecie z mojej strony! Poprostu czulam sie dobrze we wlasnej skorze! wychodzilam na imprezy, czesto sie smialam, spotykalam z przyjaciolmi, w koncu z chlopakami i szczerze mowiac mialam wziecie hehe... zmienialam ich dosyc czesto az w koncu trafilam na tego jedynego! teraz jestem z nim juz 4 lata, mieszkamy razem, planujemy wspolna przyszlosc, slub, dzieci... :) jest nam razem dobrze! nigdy nie krytykowal moich zebow... kochal mnie taka jaka jestem:) i nadal tak jest:) nei raz mu narzekalam ze moje zeby to zawsze byl i bedzie moj najwiekszy problem a on zawsze mowil ze nie mam sie czym przejmowac ze wcale nie jest zle najwazniejsze ze sa zdrowe a jesli naprawde mi tak z tym zle to zalozymy mi aparat:) tylko ze ja mam 21 lat i nie chce teraz aparatu hehe :) przyzwyczailam sie juz i nie jest to dla mnie problem. Fakt zawsze usmiecham sie z zamknieta buzia ale i tak jest OK :) takze glowka do gory i niczym sie nie martw! Napewno jestes piekna i zeby to nie problem! Poprostu zaakceptuj siebie i wez pod uwage swoje dobre cechy! GRUNT TO CZUC SIE DOBRZE WE WLASNEJ SKORZE! POWODZENIA ;**

Gość paroleparoleparole
A mnie lekko krzywe zeby sie podobaja,nie wiem czemu. Jestem dziewczyna tak w nawiasie:) Natomiast nie znosze zebow zaniedbanych. Mam takiego kolege,ktory zaleca sie do mnie od dluzszego czasu,na pocz, nawet myslalam,ze cos z tego wyjdzie,ale jednak charakter nie ten. I jak sobie uswiadomilam roznice charakteru zaczelam jakos jasniej patrzec na jego wyglad. Zauwazylam ze ma przy dolnych jedynkach okropny brazowy nalot. To dziwne,w wieku 24lat u osoby,ktora nie pali.

Gość marraakaolaa
js tez mam krzywe zeby tzn dwie gorne dwojki uciekly mi do tylu defekt bardzo widoczny ale ja nigdy w zyciu nie miaam z tego powodu kompleksow:D inie zamierzam miec he he autorko nie przejmuj sie tak to nie jest cos strasznego

Dzięki za miłe słowa, od razu mi lepiej :) Ale jednak jak tylko będzie mnie stac, to sięgnę po aparacik :)