Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vikiiii.....

tatuaz-napis na nadgarstku

Polecane posty

Gość Vikiiii.....

hej chce zrobic tatuaz na nadgarstku napis lecz nie wiem jaki napis zrobic zeby cos oznaczal zeby to nie bylo nic takie prostego jak love.Ma ktos fajny pomysl moze ktos ma taki tatuaz.Mysle nad jezykiem francuzkim lub angielskim

Moim zdaniem, jeśli nie masz pomysłu to powinnaś poczekac z robieniem takiego tatuażu, bo to powinno być Twoje i wypływać z Ciebie. Co zrobisz za rok, dwa, trzy, gdy tatuaz Ci sie znudzi i w dodatku nie będzie dla Ciebie nic znaczył? A to raczej inwestycja na całe życie.

Gość Vikiiii.....
wiem wiem ale ja juz sie zdecydowalam chcialm napis "just love" ale wydaje mi sie ze jest taki banalny myslalam ze ktos ma fajny pomysl.Nie potrafie wymyslec nic takiego oryginalnego:)

Gość Vikiiii.....
nie mam zdjecia chce na nadgarstku wejdz w google i wpisz napis na nadgarstku cos takiego planuje zrobic

Gość kochanna ewwa
lepiej sobie wyryj znak zodiaku osoby którą kochasz, to lepsze niz napisy itp

Gość Vikiiii.....
fajne sa napisy ale dlugie np. Los Ami (hiszp.) Umrę śmiejąc się La vie est belle (franc.) Życie jest piękne Never Lose Hope (ang.) Nigdy nie trać nadziei

Jeśli chciałaś just love to tatuuj just love albo nic. I nie patrz na banały i na to, co inni sądzą. To co jest banalne to właśnie tatuowanie wydumanych tekstów albo znaków i symboli, które nic dla nas wcześniej nie znaczyły.

Gość Vikiiii.....
wlasnie o to chodzi ze nie chce zadnego obrazka.. chcialam napis krotki,maly,widoczny

Gość kochanna ewwa
niepodoba mi sie ten tatooo... u olki

Gość Vikiiii.....
mała czarna88 chyba masz racje to tak naprwde duzo znaczy ten napis just love niby banalny ale mi pierwsze co do glowy przyszlo zreszta ma znaczenie bo kogos kocham:)

Gość Vikiiii.....
ola szwed ladny ma tylko miesci sie w dwoch linijkach a ja bym zrobila w jednej

świetne są napisy na nadgarstku,love it:) ale niestety ja nigdy sobie nie zrobie tatuazu ,bo jestem straszna panikara i boje sie bolu,po drugie licze sie z tym,ze kiedys bedzie sie mialo to 50 lat i tak nie bardzo :)

Gość Vikiiii.....
hmm z piosenki sa fajne sentencje a kiedy robisz ?

No właśnie o to mi chodzi, to musi coś znaczyc dla Ciebie, tatuaz musi mieć jakąś historię i znaczenie zwłaszcza napis, bo to nie kwiatek ani inna typowa ozdoba. Inaczej po jakims czasie będzie tylko drażnił.

Gość Vikiiii.....
albo "te amo" :D tez fajny.Tez sie obawiam ze na starosc bedzie to nie za bardzo wygladalo ale coz bede myslec o starosci jak mi sie podoba teraz chce zrobic taki zeby nigdy nie zalowac:)

Gość uiu888
50 lat to jeszcze nic. Ciekawe jak z takim tatuażem wyglądałaby elegancka pani w wieku 80 lat :)

Gość Vikiiii.....
"Love it" tez super :) juz sama nie wiem heh

Gość załamana\\\\\\\\\\\\
mam 7 tatuazy i robie kolejne

Gość Vikiiii.....
aha czyli cie tak wciagnelo? jak to jest to ten bol tak uzaleznia czy co ?

Found something true- to chcialam na począku.. :) ja robie juz rok haha :D ciagle sie zastanawiam nad tym czy ppozniej mi to nie bedzie przeszkadzało :) ale naprawde tak mi sie to podoba

Gość uiu888
Jeżeli nie jesteś na 100% pewna co chcesz sobie wytatuowac, to lepiej się wstrzymaj. Taki tatuaż powinien dla Ciebie dużo znaczyć, przypominac o czyms ważnym itd. Inaczej to nie ma sensu.

Gość kochanna ewwa
po francusku niz angielsku..

Gość załamana\\\\\\\\\\\\
co za roznica pani po 50 z tatuazem to tylko pani z tatuazem i tyle....przecierz czlowiek sie przez to nie zmienia