Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leniwa nie jestem

Nienawidze swojej pracy!

Polecane posty

Gość leniwa nie jestem

Pracuja z idiotami!Starymi babami z 25 letnim doswiadczeniem,ktore traktuja cie jak jakiegos debila.Menadzerka ich kolezanka,wiec mowy nie ma o jakiejkolwiek pomocy.Jeszcze sie do mnie czepia,ze pracuje nie tak jak trzeba,oczywiscie nie tak jak chca te skare k...! Nienawidze miejsca w ktorym pracuje,a caly ten kryzyz sprawia,ze nie moge odejsc,tylko sie powiesic normalnie :(

Gość leniwa nie jestem
pewnie jestem jedyna,a wszyscy inni zadowoleni

Gość scsdfvdsf
Jak ci sie nie podoba to sie zwlonij i ustap miejsca mniej marudzacej. Jak posiedzisz na bezrobociu z pol roku to zatesnisz za ta praca.

Gość leniwa nie jestem
wlasnie podejscie takich ludzi mnie dobija.posiedzisz na bezrobociu,jakbys posiedzial/la w mojej pracy 8 godzin,to byscie moze inaczej gadali

Gość scsdfvdsf
No to sie zwlonij tepa dzido! O tym mowie.

Gość leniwa nie jestem
i potem bede szukala pracy przez 2 lata,gdybym mogla znalezc cos zastepczego nawet na pol etatu,juz bym poszla.

Gość leniwa nie jestem
i przestan wyzywac tepa zazdrosnico.naprawde nie masz czego,uwierz mi na slowo :S

Ja np lubie swoja prace ale nie lubie otoczenia, jednak po wielu latach pracy w tym samym miejscu czlowiek oswaja sie z beznadzieja atmosfera, bardziej sie znieczula. Pracuje tu bo musze, tlumaczenia dlaczego sa zbedne.

Gość scsdfvdsf
Skoro wiesz jakie sa realia, i ze bedziesz szukac 2 lata to docen to co masz a nie marudzisz. Ciekawe co mysla wspolpracownicy, ze musza ogladac twoja wykrzywiona z niezadowolenia gebe:/

Gość leniwa nie jestem
nie interesuje mnie co mysla,widze ze wolalabys pracowac w miejscu gdzie stare baby ganiaja cie po korytarzach zebys za nie robila wszystko,niz siedziec na bezrobociu.z gowna w wieksze gowno.tak trzymac!

Gość ona :)
tez kiedys mialam taką pracę,ale po kilku dniach rzuciłam bo mi nie odpowiadała, mimo ze w moim miescie jest bardzo ciezko z pracą. Ale po jakimś czasie znalazlam o niebo lepszą pracę w młodym zespole. Tyle ze mam 'dobry papierek' bo jestem po informatyce. A w czasie kiedy pracujesz nie mozesz jednoczesnie szukac czegos innego?

Gość eh Gamoniu Gamoniu
ja odwrotnie, pracuję ze szczeniakami, którym wydaje się że znają si ę na zarządzaniu, którzy o niczym nie mają pojęcia i firmę powoli kładą na łopatki:P

Gość inna baba
a moze powiedz mniej wiecej gdzie pracujesz? pewnie w urzędzie jakimś? ile masz lat?

Gość leniwa nie jestem
30 lat,pracuje w pomocy spolecznej. i nie chodzi mi o podejmowanie wlasnych decyzji,chodzi mi o mozliwosc rozwoju...w sensie intelektualnym,a nie wyrobienia sobie miesni od latania za sprawami jakis starych bab!

Gość tracy daisy
Powiem Ci tak - ja też pracuję w bużetówce od niedawna i już niedługo finisz, bo umowa na zastępstwo i chociaż proponowali mi pracę - dziekuję bardzo. Świetnie Cię rozumiem. Ja już kiedyś pisałam, ze na pensje pracowników budzetowych płacą wszyscy, na ich socjale, trzynastki, premie, stażowe, etc ... W prywatnych firmach właścicieli nie stać na to, ale powiem krótko - pracę pięciu pań specjalistek musi wykonać jedna osoba. I prawda jest taka, ze państwo szuka oszczędności a tak naprawdę nie widzi tego, że to, co pani Gienia robi ręcznie, bo boi się "komputra" przez cały dzień, młoda, kreatywna osoba zrobiłaby w godzinę. Czytając ogłoszenie o pracę wydawać by się mogło po wymaganiach, że pracuja tam sami spece w danej dziedzinie, Przykro, że rzeczywistość jest inna. Też nie mam nic w zamian, ale moja psychika nie jest w stanie znieść tego dłużej.

Gość leniwa nie jestem
no nareszcie ktos zrozumial i w podobnej sytuacji.dzieki

Gość tracy daisy
Ja to nawet liczę dni do końca. Wiem, że nie podoba się to mojej rodzinie. Teściowa mówi - a skąd wiesz, ze gdzie indziej będzie lepiej? No nie wiem, ale nie będę wiedziała, jak nie spróbuje. Mąż też jakoś nie przyjmuje do wiadomości, że tam nie zostanę. I trudno mu zrozumieć, ze moja psychika nadaje się już do leczenia. Niecierpię tego miejsca, tych ludzi, każdy poniedziałek to dla mnie tortura i myśl, kiedy będzie piątek. Ja w tej chwili rozważam nawet wyjazd do pracy fizycznej gdzieś w Europie. Byle ochłonąć i nabrać dystansu. Życzę Ci znalezienia lepszej pracy, takiej, za którą będziesz tęsknić w czasie urlopu lub nie będziesz chciała na niego iść i w pełni Cię rozumiem.

Gość leniwa nie jestem
super i dzieki za wypowiedz.to samo mam ja,nienawidze tam chodzic,nienawidze tych mord,nienawidze glupoty.po prostu nienawidze wszystkiego.menadzerka jest rowniez stara glupia pizda,ktora zna wszystkie te stare baby i trzyma z nimi.cokolwiek nie zrobisz ona sie o tym dowie,bierze cie wtedy na dywanik i pierdoli ze jak sie nie poprawisz to mozesz wyleciec.tak jest ciagle.czlowiek ma jedno zycie i tracic je na taka sytuacje jest bez sensu.

Gość bikozan
Przecież możesz zmienić swoją pracę i to w prosty sposób. Wystarczy że wejdziesz na www.energa.pl/konkurs gdzie trwa konkurs o pracę. Warunkiem jest przedstawienie jak najlepszego planu rozwoju eBOK