Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwudziestka

biały śluz- normalne?

Polecane posty

Gość dwudziestka

Powiedzcie mi co oznacza biały śluz? Nie mam swędzenia/ pieczenia a śluz nie "śmierdzi"... Ostatnio jak byłam u gina to mówiła ze mam go za dużo i dała mi gynalgin, jednak on nic nie pomógł. Wiem ze biały śluz oznacza dni płodne, ale ja biorę tabletki anty wiec to niemożliwe.. Nie wiem czy mam udać się do gina bo przecież nie mam żadneog swędzenia ani pieczenia. Pomoże ktoś??

Gość dwudziestka
Nikt nie pomoże?

Gość motylekkdnfvkjdn
jak bylas u gina to powiedzial jaka jest przyczyna takiego obfitego sluzu?masz go caly czas czy tylko w wybranych dniach cyklu?

Gość colera mam to samo
byłam u gina i on niczego niepokojacego nie zauważył a tego śluzu mam od jasnej cholery, przed okresem był i po okresie tez go mam, jest biały ciągnący jak ten płodny, takie gluty, bleeeeeeeeeeeeee

dni płodne to śluz przezroczysty, ciągnący a nie biały To może być przez hormony. Od dawna bierzesz tabletki?

Gość dwudziestka
tabletki biorę od roku... Pytał czy nie mam swędzenia i pieczenia. mówiłam, ze nie wiec mówił zebym się nie martwiła i brała gynalgin na wszelki wypadek. ale dziś dosć tego śluzu było- biały i dość ciągnący się.. a nie mam keidy isć do gina bo pracuję :( Czy to od tabletek i nie mam się co martwic?

Gość colera mam to samo
przez hormony? możliwe... ja leczę niedoczynność tarczycy pierwszy raz mam takie coś, troszkę się niepokoję

Gość colera mam to samo
mój śluz też nie ma zapachu

tak myślałam że od tabletek ale za długo bierzesz. Jakby to był początek zażywania to co innego pasowałoby zrobić badania. Dobrze że nie masz swędzenia i że ten śluz jest bezzapachowy. W tym wypadku to nie jest raczej żadna infekcja ale jak to się utrzyma to lepiej idź drugi raz do gina. Mówiła ile brać ginalkin?

Gość dwudziestka
brałam do końca- chyba bez jednej czy dwóch bo dostałam wtedy okres... No ale rok to nie az tak długo a śluz też miałam wcześniej ale nie martwiłam sie bo ani nie ma zapachu ani nie mam innych objawów...

Gość dwudziestka
mam się martwić?

myślę że to tabletki. Wiele dziewczyn ma ten problem przy tabletkach

Gość dwudziestka
czyli wszystko jest ok? Nie chcę zmieniać tabletek na inne..

myślę że jest wszystko w porządku i albo to ''polubisz'' (wkładki higieniczne itp) albo idź jeszcze raz do lekarki Jeżeli Twoja lekarka mówi że nie ma powodu do zmartwienia to się nie gryź

Gość dwudziestka
Catie dzięki troche mnie podniosłaś na duchu :) To idę spokojnie spać...

wiesz tabletki wpływają na gospodarkę hormonalną organizmu a śluz często jest tego skutkiem ubocznym ;-)

Gość Mendi
Dziewczyny a co jeśli mój śluz jest biały i brzydko pachnie. Mam go codziennie oprócz dni w których mam miesiączke. Proszę o odpowiedz. :-)

Gość jesli nie swedzi,
ani nie ma przykrego zapachu to nie grzybica. Bialy sluz to ten nieplodny. Choc nie powinno go byc za duzo. Sprobuj stosowac Lacibios Femine po miesiaczce. To ginekologiczny suplemet diety. Pomaga utrzymac prawidlowa flore bakteryjna pochwy. A jest o tyle wygodny, ze nie przyjmuje sie go "dowcipnie";), a zwyczajnie lyka. Jesli to nie pomoze, wroc go ginekologa.