Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki ktoś z internetu..

Proszę Panie o wypowiedzenie się

Polecane posty

poznałem nie dawno bardzo fajną dziewczynę która ma malutką córeczkę. I zaczynam powoli zakochiwać się w tej dziewczynie i małej. Ale jest jedno ale, ona została źle potraktowana przez swojego poprzednie partnera, bił ją przez cały okres związku, a jak dowiedział się o dziecku to się ulotnił. Czy myślicie że taka dziewczyna jest jest jeszcze w stanie komuś zaufać? bardzo mi na niej zależy i nie chce jej skrzywdzić, bo widzę jak bardzo jest wyczulona. Co mi poradzicie?

Gość ceteeeeeery
masz rację rurka, takie rzeczy ciągle się dzieją :(

człowiek to takie zwierzę że zawsze potrzebuje uczucia i bliskości drugiego człowieka więc nic straconego ale na pewno czeka Cię wiele pracy przy tym związku. Szczególnie że w grę wchodzi małe dziecko więc ona będzie bardzo uważna kogo wpuszcza do swojego życia

Na pewno nie będzie jej łatwo znów w pełni zaufać kolejnemu mężczyźnie i Ty teraz musisz dać jej dużo ciepła, pokazywać, że naprawdę Ci na niej zależy (jeśli oczywiście zależy), być przede wszystkim cierpliwym. Na pewno się wszystko dobrze ułoży.

kupiłem małej ostatnio dropsy z biedronki , czym zaskarbiłem sobie jej zaufanie i sympatioe a i matka chętniej się mi podkłada

Gość no, nie wierzę
Jak mnie wpierdzielają takie powiedzenia : ".... napewno wszystko sie dobrze ułoży.." A skąd to mozesz jedna z druga wiedzieć, jesteś Bogiem czy co? Jak sie oboje postarają to mają szansę, by sie ułozyło. Na pewno -to jest tylko śmierć i to, że musisz zapłacic podatki :-P

Podszywie fajnie sobie to wymyśliłeś :) Ten tekst o podkładaniu się nie został napisany przeze mnie

nie wiem nerwowy człowieku czy tak będzie, ale tego mu życzę. Tak jestem boginią :D Jeśli ona została tak potraktowana przez poprzedniego partnera to raczej bedzie nieufna wobec kolejnego. I tu od niego zależy czy bedzie cierpliwy i "przekona" ją do siebie na tyle mocno, że ona również bedzie chciała stworzyć z Nim związek.

a jak myślicie da mi w końcu cipska?bo już się niecierpliwie

Gość no, nie wierzę
Życie to nie koncert życzeń, a tworzenie związku i to z osobą, która ma małe dziecko i nieciekawe doswiadczenia z poprzednim partnerem, to ciężka harówka. Ale, oczywiscie, życzę Autorowi tematu jak najlepiej. :))

Dziękuje za takie komentarze, teraz nie ma wyjścia musi być dobrze. Zależy mi na niej strasznie ale też widzę że jednak zachowuje spory dystans do mnie, chociaż całkowicie się nie zamyka. A mała jest cudowna, cholera chyba się starzeję :P ale chyba chciałbym już zostać ojcem :)

i mam gotową córeczkę , tak to byym musiał sam sobie zrobić a nie bardzo umiem

Gość bolerro
Polomargerita jest boginią - obciągania z połykiem, sado maso i chłeptania szczochów :D Przecież to ta od szantażującego ją fotami z takich akcji chłopa z układu, rad kurew nie słuchaj chłopie, bo na tym wyjdziesz jak Zabłocki na mydle :D

Gość Ciemna nocka...
Autorze a ile masz lat?

51

Gość Ciemna nocka...
A Ta Kobieta?

34

Gość therm girl zablokowana
to alogia pisala przeciez o obciaganiu :) a polo fakt faktem zyla w ukladach z zajetymi ale radzi dobrze. powodzenia autorze

Gość bolerro
Z tego co pamiętam jak czytałem pierwszego topa w zamierzchłych czasach, to alogia pisala że ona jak obciąga, to przynajmniej swojemu a nie zajętemu, a polomargarita dorobiła ideologię :D I te wszystkie topy w których alogia z pomarańczy pisze o seksie, to polomargerita zakłada :o

Gość bolerro
No i wtedy polo z fajerwerkową się na nią uwzięły - dla zasady :o Bo alogia nie dosc ze wysmiala kurestwo, to sie jeszcze ze smiesznego pisania napierdzielała :D

Gość therm girl zablokowana po ip
wiesz bolero, dla mnie alogia polo i fajerwerkowa są jednakowe. Alogia duzo sie od nich nie rozni tak naprawde, mimo ze ma faceta. Co z tego ? jest wulgarna, glupia i prostacka. Fajer tez ma faceta od dluzszego czasu, pisala o tym na samym poczatku, ale okazuje sie ze to maż. Mniejsza wiekszosc. Dla mnie jedynie Cass jest w porzadku, fajna z niej kobieta i zycze jej dobrze. Moze jeszcze erudytka jest taka w miare ale jak nie ma w poblizu przydupasow freli, bo wtedy zmienia nie do poznania :o

Gość therm girl zablokowana po ip
no a nie wspomne jak alogia pisała ze sama nie była święta ale teraz to ona ma meza i jest porzadna itd. No ludzie, najpierw odpisuje na atak jakiejs pomaranczy ze ona nie jest oherem bo ma wiele za uszami a pozniej ze ona cnotliwa :o jakas pomylka wiec badz co badz alogia dla mnie jest wiesniacka prostaczka. nie odbiega od zachowania polo, choc polo tak nie przeklina

Gość bolerro
Mówię Ci że nie mąż, przecież widać w necie, ale nie będę chamem i nie będę podawał na forum publicznym jej na tacy, bo to poniżej standardów ;) Co do wulgarności - podobny poziom, ale jednak uważam że polomargerita pokazuje równo co potrafi, jak jest niezalogowana i się podszywa ;) Zwróć na to uwagę ;) No i mając męża nie pisałaby tyle o sobie w temacie w którym się na kafeterii pojawiła - nie wiem czy go widziałaś, pisała że ma pecha do związków, bo tylko karki na nią lecą ;) Więc tych kłamczuch się nie opłaca słuchać, zwłaszcza wiedząc że próbują odkręcić to, co o sobie napisały - bo każdy mógł je znaleźć, jak ja ;)

Gość bolerro
A gdzie cassablanca pisała o ciąży? Zarzuć linkiem ;)

Gość therm girl zablokowana
A niech sie podszywaja, niech bluzgaja na siebie. Nudne to sie dla mnie staje. A fajer nie jest Pauliną z Gdańska :) pisała o tym. zreszta ok, zostawiam to. nie ma juz tego topa od wczoraj, bo alogia tam wypisywala swoje perwersyjne opowiesci i modki skasowaly. Ale pisała, że juz od pół roku ma prawko na motor i pomyka scigaczem tylko ze teraz uwaza na siebie bo jest w ciąży :)

Gość bolerro
Oczywiście że fajerwerkowa nie jest ani Pauliną, ani z Gdańska ;) Jest z Darłowa ;) Wiesz siedziałem wczoraj w pracy na kafe prawie cały dzień, i żadnego takiego topa nie widziałem ;) I szczerze mówiąc wątpię żeby to Alogia wypisywała, mam jej numer gadu (zresztą na miłość boską - mam każdej z każdej grupy adorującej się gadu, one sobie myślą że cwane a tu gówno :P) i była tylko przez godzinę w sumie, żarła się z donkapatke i ekipa ;) A co do męża to erudytka też pisała, że ma męża, a to gówno prawda ;) Zmyłki robią, bo się skapnęły że za dużo o sobie wygadały :classic_cool:

Gość o, nie nie wierzę
I rozwaliły chłopakowi topik, idiotki Że też takie mendy na kazdym temacie się znajdą.

Gość therm girl rozbawiona do łez
alogia, wulgarny stworze, odpierdol się ode mnie ! ;) bolerro wiem, ze trzymasz strone alogii, ale mnie to nie obchodzi. I byl temat, nie na ogolnym tylko na dietach w ktorym podszyw alogii pisal erotyczne historie ze swojego zycia wiec wiem co mowie bo to czytalam. tak, pisala ze jest z darlowa ale to tez jest podobno nieprawda, zreszta mam wrazenie ze to jedna wielka sciema...ta alogia fajerwerkowa i polo. Powinny klan zalozyc, nalogowych fantastow :o