Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweetchanelka

narodowy test zdrowia

Polecane posty

Gość sweetchanelka

czy ktoś z was robił ten internetowy test??ja zrobiłam i ponoc moje wyniki sa alarmujące , z tego powodu musze wysać płatnego ponoć 1 zł sms. co myslicie?/

Gość upik upik upikujmy
a co robisz ? palisz /opalasz się / miałaś kogoś z rakiem w rodzinie/oglądasz za dużo tv -powiedz a ja za 0 zł ci napiszę co i jak :D bo te smsy to zwykle oszustwo

Gość gosiaczeeeek
regulamin!!!!!!!! "18. CENNIK USŁUG: Ceny odnoszą się do kosztu uzyskania jednorazowego kodu dostępu. Aby otrzymać wyniki Testu należy wprowadzić kod dostępu. 21 pln brutto (0,82 pln netto) jeśli Użytkownik przekaże wynagrodzenie za pomocą serwisu płatności elektronicznych "PayPal" dostępnego pod adresm www.paypal.com. Płatność o tytule "Badania www.testzdrowia.pl" powinna być przekazana na podane konto PAYPAL (test.zdrowia@gmail.com) za pomocą usługi "Wyślij pieniądze". Kod dostępu wysyłany jest za pomocą poczty elektronicznej w ciągu około 48 godzin (jest to płatność promocyjna). W przypadku dokonania płatności za pomocą usługi SMS Premium. Wiadomość o podanej treści należy wysłać na numer 92505, koszt wynosi 25zl netto, brutto z VAT: 30.50zl, każdy kod należy wykorzystać od razu. jakie 1 zł? 30 z groszami :o

Gość sweetchanelka
dzięki serdeczne , na szczęście nie wysłałam :))

Gość a ja jestem kobietą i...
ja zrobiłam dla żartu - na wszystkie pytania odpowiadałam jak okaz zdrowia. Jedyne negatywne rzeczy, które dla żartu wpisałam to "mam stresującą pracę" i "garbię się" (wybrałam z listy stosunkowo niewinne). Wiadomośc- Twoje wyniki są alarmujące :D