Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ancia88

miesiączka - jak z nią jest po ciąży

Polecane posty

Witam, Jestem mamą od 5ciu miesięcy. Pierwsza miesiączkę po ciąży dostałam po 8 tygodniach, 2ga natomiast przypadła po 28 dniach, tutaj muszę powiedzieć, że odbyło się to jak przed ciążą a 3ciej brak. Miałam ją dostać 31.07 - dziś już 3.08. aha... i wystąpiło jakieś plamienie ( dość obfite ) bolał mnie brzuch - myślałam, że to okres... czy zażyć tabletki antykoncepcyjne czy nie?.. Miałam je wziąć pierwszego dnia okresu... Co o tym myślicie?... Brzuch mnie pobolewa ale krwawienia brak.

Gość moj szparkolog powiedział
ze plamienie dłuższe niz 3 dni traktuje się w przypadku kobietek po ciąży jak miesiączkę.To sie ciesz, ze masz ja przez okres karmienia piersią wcale nie mialam

Gość abrra kadabrra hocus pokus
ja pierwsza dostałam po 8 miesiącahc po porodzie i przez następne kilka były nieregularne i trwały np.2 dni

Właśnie, że ja już nie karmię... Mój maluszek ma skaze i ciągle ulewał po moim mleku i musiałam przejść na bebilon pepti.A pozatym ciągle się nie najadał... To wziąć te tabletkę???....

Gość moj szparkolog powiedział
to po co Ci te tabletki? Kobito daj organizmowi się zregenerować po ciąży...Ja bym poszła najpierw do lekarza zbadać się a tabletki to ostateczność miałaś plamienie czyli tak jakbys miała miesiaczke! nie panikuj to dopiero 5 mies po porodzie...