Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nagły wypadek

Szybka akcja pomocowa, proszę!

Polecane posty

Gość nagły wypadek

Błagam, wali mi się wszystko powoli! Po krótce - mam bulimię, znowu mam nawrót, na dodatek wszystko się pierdoli, mam okres, jest mi źle, znowu w moim życiu pojawia się chaos którego nie ogarniam. Czuję się samotna, gruba, zła, brzydka, nieszczęśliwa, wypalona, zmęczona... Bardzo was proszę o mentalnego kopa, nie wiem, piosenkę, książkę, opowiadanie, cytat, obraz, wiersz, cokolwiek, co pomoże mi ustawić mnie do pionu. O dobre słowo proszę!

Gość nagły wypadek
:D

Gość nagły wypadek
No tak, stać na baczność trzeba w pionie :P

Gość Poszukaj na YT
film The Secret, ja wyszłam dzięki niemu i książce tego samego tytułu z ciężkiej depresji i otyłości, zaufaj mi, warto.

Gość nagły wypadek
Problem z tym, że ja go widziałam :O Znam go :O A znacie jakieś filmiki dobre inspirujące np na YT?

Gość Poszukaj na YT
No to szkoda, że nic Ci nie pomógł Sekret.... To sobie http://www.widelec.pl/widelec/1,99759,5460168,1__Taniec_w_kazdej_czesci_swiata.html zobacz, mnie wprawia zawsze w dobry humor, aż chce się żyć. Pozdrawiam

Gość nagły wypadek
Heh, widziałam to, dzięki :) Wiesz, ja bym chciała w to naprawdę uwierzyć... Powiesz mi, jak to u Ciebie było? Długo tę depresję miałaś?