Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to jest no

boli mnie po prawej stronie

Polecane posty

Gość co to jest no

ide jutro do lekarza - zeby nie bylo ze czerpie porady zdrowotne tylk oz kafe:D po prawej stronie nizej pepka, w okolicy jakby jajnika, ale nie wiem w sumie czy to nie jakis inny bebech;p taki klujaco - pulsujacy bol, boli mnie juz caly dzien, wzielam dwa silne ketonale i boli jak bolało:/ co to wg was????

Gość -------------------
wyrostek

Gość -------------------
a; może jajnik

Gość co to jest no
wyrostek? myslałąmz awsze ze wyrostek to nagle dopada i od razu mocno, poza tym sa jakies babcine rpzesady ze jak wyrostek to broda do piersi nie mozna dostac czy cos:/ a jak jajnik to to grozne moze byc???

Gość co to jest no
myślałam , że mi jaja urwało i boli

Gość kredka91
tak chyba wyrostek :< a pytanie... a masz problemy z wyproznieniem sie? bo slyszalam gdzies ze to prawdopodobne przy wyrostku

Gość co to jest no
nie mam zadnych takich problemow. wyrostek hmmmm..... ten bol tak troche promieniuje... poza tym wyrostek nie dopada nagle?

Gość taka ta czarna
Przy wyrostku to i noga boli i na wymioty bierze

jak wyrostek to boli przy podnoszeniu(dociąganiu ugiętej w kolanie) prawej nogi do brzucha

Gość palcawiam środkowym pozdrem
a masz uczucie ze bys cos zjadla? sa rozne objawy jesli chodzi o bol, ale zawsze ale to zawsze odrzuca od jedzenia

Gość co to jest no
czyli nie wyrostek - tyle dobrze ale wiecie co, teraz czuje ten bol tak promieniuje w okolice pepka nawet po prawej stronie, kurcze, jak ja wytrzymam do jutra z tym:/

czasami objawy moga byc nieswoiste

Gość co to jest no
hahha wlasnie siedze i jem - wiec nie wyrosek na 100%:D

Gość łatwo sprawdzić czy to
wyrostek (mówię poważnie), podskocz pare razy na piętach, jeśli poczujesz kłucie, to biegiem do szpitala, bo to nie przelewki, ja sięprawie przekręciłam pare lat temu - za późno się udałam do lekarza.

Gość kredka91
co do nogi to hmm no nie wiem :) ale tak ma sie wtedy te mdlosci... chociaz powiem ci ze jakis rok temu z tego co pamietam tez mnie klulo tak jak ciebie, nie wiem jak ciebie bardzo boli ale miejsce to samo mnie bolalo :) i nic .. nic mi nie bylo :) ale jezeli czujesz ze powinnas najlepiej idz do lekarza po fachowa opinie :) i nie martw sie :)

ja na twoim miejscu bym nie zwlekala. jesli masz to caly dzien i sie nasila, to jutro moze byc za pozno :O idz na ostry dyzur, szczegolnie jesli masz mdlosci, wymioty, zawroty glowy. ucisnij to miejsce, jak boli nie tylko przy uciskaniu ale takze jak puszczasz, to sa objawy otrzewnowe i sie kwalifikujesz na stół

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
lozko juz ci zagrzali panno A;pp

jak mozesz jesc to nie wyrostek na bank. moze masz wzdecia i sie tam zatrzymalo, wtedy jest klucie. bralas ostatnio antybiotyki? jestes przed okresem lub w trakcie jajeczkowania?

Gość hanna barbaraaa
ja mialam opracje na cyste zrobiono i yrostek tez mi wycieli bo juz bylo zapalony mocno pomimo ze mnie nic nie bolalo i nic nie wskazywalo ze mam zapalony wyrostek zaden bol a jednak byl zapalony a wiec smigaj do szpitala!!!!

dokładnie, z tym uciskaniem, to też prawda, miałam właśnie dopisać, zwłaszcza jeśli kłuje przy gwałtownym puszczeniu - wyrostek.

ja nie miałam problemu z jedzeniem, mimo, że był ból, nudności też żadnych nmie miałam, a lekarze powiedzieli, że to było w ostatniej chwili zoperowane.

łatwo sprawdzić to - to jesteś wyjątkiem od reguły :O ale dobrze że zdążyli

Gość co to jest no
skakałam na pietach, podciagałam noge do gory - nie boli przy tym mocniej. zreszta na jutro umowilam sie do lekarza chirurga, ale dopiero wieczorem, na usg, wiec mam nadzieje ze jak jajnik ewentualnie to chirurg na usg tez zobaczy.

jajnik zobaczy na usg waginalnym, a na jakie idziesz?

Gość co to jest no
zadnych obajwaow typu mdlosci, wymioty, zawroty glowy tez nie mam -w zasadzie sie czuje zdrowa jak kon, tylko ten bol ;p aha- od miesiaca biore tabletki anty - yasminelle, wlasnie dwa temu skonczylam opakowanie i w tym. tyg. mam dostac okres, ale to nie jest to , bo przed okresem boli inaczaj :) a tableki juz bralam wczesniej, chociaz inne, bo mercilon. wiec moze po tym yasminellu cos sie narobilo hmmmm ???

Gość co to jest no
no ide do lekarza chirurga, wiec mysle ze zwykle usg , bo waginalne to chyba tylko u gina

Gość co to jest no
hmmm ktos mial moze zapalenie jajnika??

byc moze.... jajnika na zwyklym usg nie zobaczy

Gość Gdańszczanin...
może to kamyczki nerkowe