Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenkaa00

seks bez zobowiązań ?

Polecane posty

Mam pewien problem. Od pewnego czasu podoba mi się facet.. i spotykaliśmy się było ok. Zapytałam go w końcu jak to jest z nami i co o tym wszytskim myśli.Mi coraz bardziej na nim zależy więc chciałam wiedzieć na czym stoję i jak on to widzi- jak widzi nas. On na to pytanie zareagował propozycją seksu bez zobowiązań. Jestem dziewicą i seks znaczy dla mnie coś więcej niż przygode a taka propozycja to chyba brak szacunku. Tak to traktowałam do tej pory. A teraz.. strasznie dobrze było mi przy nim i myślałam że to znaczy coś więcej. Denerwujące dodatkowo jest to że to nie pierwszy raz. Kiedy zaczyna mi zależeć na kimś to on traktuje mnie tylko jako obiekt do uprawiania seksu. Czemu tak jest ? Co robić żeby to zmienić.

Gość taki sex to..
nie jest brak szacunku tylko propozycja dobrej zabawy, z której korzystają obie sstrony nie tylko mężczyzna.

Gość RomanoSexmacher
Jesteś dziewicą? Ile masz lat? :o

skoro dla Ciebie seks to coś wiecej to nie daj !! jeszcze pierwszy raz - wiesz po latach to sie fajnie wspomina- a Ty co powiesz- oddałam sie prawie obcemu? nie wiem czy go nawet kochałam ,to naprawde zalezy jak TY do tego podchodzisz. On równie dobrze moze poprostu lubiec seks i nie widzi w tym nic zdrożnego zeby to zrobić tak szybciutko- potem mozecie zyc długo i szczesliwie :) ale raczej jest złym typem faceta, wiec zapytaj siebie jesli Cie potem oleje jak Ty sie bedziesz z tym czuła?

Gość Wacław VIII Mocny
Zamieść tu zdjęcie swojej cipki, to powiemy ci, czy on zasłużył na to, żeby ci wsadzić !!!