Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veavwavaevggdv

mam 32 lata i mam dziewczyne a na boku pcha mi sie19 letnia malolata do wyra

Polecane posty

Gość veavwavaevggdv

jak się jej pozbyc żeby głupoty nie zrobić

Gość veavwavaevggdv
no ona wie i mimo tego robi swoje

ja nie rozumiem, masz 32 lata i nie potrafisz sobie poradzic z dziewczyna 19-letnia....wydaje mi sie , ze to prowokacja:-) nie zwracaj uwagi... to kolezanka czy kto?

Gość veavwavaevggdv
znajoma

Gość rozbawionydolezbuhaha
A co musisz uprawiać sex, bo ona cię namawia? :S Mówi się " spierdalaj kurewko, nie jestem napaleńcem"

Gość veavwavaevggdv
caly czas mnie nachodzi marudzi ze chlopaki w jej wieku to tacy beznajdziejni ze chcxiala b miec duzo starszego pisze smsy w nocy zeby na spacer lazic itp no pcha sie jak nic

Gość veavwavaevggdv
powiem wamze zycie faceta jest ciezkie--------- CALY CZAS JEST WODZONY NA POKUSZENIE:D

mozliwe... ale po to chyba faceci maja rozum... zeby stwierdzic co w takich sytuacjach robic

Gość uwazam ze to prowokacja bo...
nie wierze ze 32 letni facet ma az taki problem z odganianiem sie od malolaty, zeby musial sie w tym celu zwracac po porade do ludzi na forum internetowym. Mysle ze ci zaimponowalo to ze masz swoje lata i leca na ciebie mlodki, bo wiekszosc facetow bylaby wniebowziata. I co to za pytanie, jak sobie z tym poradzic nie robiac glupoty? Jakiej glupoty? Moze powiedz o tym swojej dziewczynie. Juz ona na pewno poradzi sobie z sytuacja w ciagu 30 sekund...

Gość dobranoc kochanie!!!!!
dymaj stary do oporu bo moze ci sie juz taka okazja nie trafic! nie sluchaj tych swieto-jebliwych!

no rzeczywiscie problem, jak 32 letni facet ma powiedziec mlodej siksie, ze z dymania nici, bo on jest w stalym zwiazku i nie bedzie sie prul na boku :O <stopka></stopka>

Powiedz swojej dziewczynie, juz ona na pewno bedzie wiedziala co zrobic. Skoro Ty nie potrafisz...:) ale na bank to prowo jest!