Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liluuuuu

O stylu Polek i Polaków...

Polecane posty

Gość liluuuuu

Co sądzicie o stylu Polek i Polaków,jak patrzy się na nasze ulice nie wygląda to najlepiej. ostatnio czytałam wywiad z T. Jacykowem ma trafne uwagi odnośnie tego tematu. Co sądzicie? Wypowiedzi słynnego stylisty: (...)w Polsce(...) mężczyźni silnie esksponują swoje imponujące imponderabilia. W USA chodzenie w kąpielówkach typu slipy płaci się karę. W Europie to rzadkość(...) a tu wszyscy chodzą obciśle tam ubrani,szczególnie dojrzali panowie mają pokaźne brzuchy,są zaniedbani. o Polkach: Powinny zadbać o siebie. Czyli nie np. nagle chudnąć,jeśli całe życie się pasły. Chuda krowa to jeszcze nie sarenka. Duże ciało wyćwiczone, traktowane balsamami czy peelnigami, może być miłe i można je ogarnąć. dalej... Idzie taka Hiszpanka ma 20 kg nadwagi -ma polakierowane paznokcie, ma obcas albo złote klapki- i myśli "przytyje jeszcze dychę i też będzie zajebiście" ona obnasza swoje kilogramy z jakąś totalnie sympatyczną energią. (...) No i mamy Polkę w tym samym przedziale wiekowym. Idzie i ma zaciśnięty ryj i myśli:'' mówicie,że jestem gruba? A ja w am pokaże wejdę w rozmiar 38.

Gość liluuuuu
hehe no nie dokońca mnie się wydaje,ze miał dużo racji.

Gość odezwal sie palant
ktory przeszedl lifting i liposukcje ;/ Niech fundnie kazdemu Polakowi taki zabieg to bedziemy mieli na ulicach samych APOLLOW :d