Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynowkaa26

Malo wylewny facet czy typ olewczy.

Polecane posty

Gość cytrynowkaa26

Mam taki problem z moim factem.Nie potrafi( tego niewiem)nie cche okazaywac mi uczuc.Nie mowi o nich, nawet po jego zachowaniu mam wrazenie ze nie zalezu mu na mnie. Dla mnie w zwiazku milego gety czy slowa sa bardzo wazne. Mam wrazenie ze wszytko inne jest wazniejze odemnie.Bo kolega poprosil o pomoc i on odrazu leci.Czy w innych prawach okazuje ze inni wazniejsi. nP. dzwoni do mnie chwile pogada i konczy bo musi zadzwonic do ojca i ma malo na konto.Nie pisze sms w ciagu dnia czy na dobranoc. Denerwuje mnie takie zachowanie. Jak twirdzi mnie kocha i zalezy mu na mnie ale daczego nie potrafi mi tego okazac. nP. MAM urodziny i chodzi o prezent kupi jakies badziewie a nie pomysli zeby sie postrac.Wogole w niczym nie pokazuje inciatywy. Dzowni i pyta sie czy mam przyjsc.I czy cche zeby przyszedl.Ze zalezy odemnie.To jest chore.Zero spontanu zero zaangazowania. Z czego co wiem to z kazda dziewczyna mial ten sam problem. Mial za soba 1 dluzszy zwiazek a reszte to krotkie jaies tam znajomosci bo kazda go zostawiala.Facet ma 26 lat.

Gość cytrynowkaa26
Dla mnie takie zachowanie nie jest normalne.Nic nie wnosi do zwiazku kompletnie nic.

Gość cytrynowkaa26
up

Gość upnąć cię w mordę?

Gość cytrynowkaa26
Rok.Tera jest za granica.Dzis wraca wieczorem.I nawet nie napisze sms gdzie jest.Dzownil wczoraj wieczorem 2 razy.Juz mowil ile ma spraw do zalatwienia.Jestem ciekawa czy znajdzie czas dla mnie.Czy dzis sie pojawi czy mamusia z tatusiem mu zabronia przyjsc.