Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynowkaa26

MALOWYLEWNY FACET CZY OLEWA?????

Polecane posty

Gość cytrynowkaa26

Mam taki problem z moim factem.Nie potrafi( tego niewiem)nie cche okazaywac mi uczuc.Nie mowi o nich, nawet po jego zachowaniu mam wrazenie ze nie zalezu mu na mnie. Dla mnie w zwiazku milego gety czy slowa sa bardzo wazne. Mam wrazenie ze wszytko inne jest wazniejze odemnie.Bo kolega poprosil o pomoc i on odrazu leci.Czy w innych prawach okazuje ze inni wazniejsi. nP. dzwoni do mnie chwile pogada i konczy bo musi zadzwonic do ojca i ma malo na konto.Nie pisze sms w ciagu dnia czy na dobranoc. Denerwuje mnie takie zachowanie. Jak twirdzi mnie kocha i zalezy mu na mnie ale daczego nie potrafi mi tego okazac. nP. MAM urodziny i chodzi o prezent kupi jakies badziewie a nie pomysli zeby sie postrac.Wogole w niczym nie pokazuje inciatywy. Dzowni i pyta sie czy mam przyjsc.I czy cche zeby przyszedl.Ze zalezy odemnie.To jest chore.Zero spontanu zero zaangazowania. Z czego co wiem to z kazda dziewczyna mial ten sam problem. Mial za soba 1 dluzszy zwiazek a reszte to krotkie jaies tam znajomosci bo kazda go zostawiala.Facet ma 26 lat.

Gość kaskaczek
A długo jesteście razem? Może jest przepracowany, może za mało zarabia?

Gość jestescie siebie warci
ma cie tylko do lozka, a ty na to pozwalasz. proste